Hyggeligt, renoveret feriehus med spa

4
icon
icon
icon
icon

Blåbærvangen 18, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20096
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt og renoveret feriehus med plads til 6 personer, så tag et kig på Blåbærvangen 18 i Jegum Ferieland. Her er der lagt op til hygge og afslapning for både børn og voksne. Sommerhuset fremstår lyst, lækkert og moderne og har både spa og sauna.

Lækkert, renoveret feriehus

Blomstervangen 18 er et dejligt, renoveret feriehus med plads til 6 personer fordelt på 3 soverum. Feriehuset har gennemgået den helt store renovering, og fremstår nu lyst og moderne og råder over masser af faciliteter, der vil gøre jeres ferie helt uforglemmelig.

Kernen i feriehuset er det store, lækre køkkenalrum kombineret med stuen. Hele rummet er flisebelagt og har gulvvarme, så I kommer ikke til at fryse om fødderne. Det åbne køkken, gør at I kan holde et øje med børnene, mens I tilbereder noget lækkert mad. Opvaskemaskinen sørger for, at der hurtigt kan ryddes op og frigiver mere tid til afslapning og hygge med børnene.

Feriehuset råder over 2 badeværelser, det ene har spa og sauna, så trænger I til at få løsnet op i kroppen, så er der rig mulighed for det.
I kan vælge at varme feriehuset op med enten den energibesparende varmepumpe eller den store brændeovn.

Velplejet have

Hele udeområdet ved feriehuset fremstår yderst velplejet, og også her fornemmer I, at der er blevet kræset for detaljerne. Der er er masser af hyggekroge på terrassen, hvoraf en del af terrassen er overdækket, så I har mulighed for at gå i læ for solen, hvis det skulle være nødvendigt. Der er masser af lækre havemøbler I kan slynge jer i, og I har et godt overblik over haven, så I nemt kan holde øje med børnene, som kan slå sig løs på gyngen eller en gang boldspil, som den store plænegrund lægger op til.

Ferietid er også lig med grillmad, og det kan I nemt lave på gasgrillen, som I har til rådighed.

Jegum Ferieland mm.

Jegum er et skønt sted til familieferien. I gåafstand fra feriehuset kan I komme til et større aktivitetscenter med hoppepuder, tovbaner, indkøbsmuligheder samt restaurant.

I har masser af muligheder for at nyde den danske natur og gå ture i de mange smukke skove, som ligger i området. I kan også køre en tur til Vejers Strand, som kun ligger 11 kilometer fra sommerhuset. Vejers Strand er et af de få steder, hvor I gerne må tage bilen med på stranden, så uanset vind og vejr kan I nyde den danske vestkyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20096

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus war bei unseren ca. 20 Dänemark Urlauben die sauberste Unterkunft, incl. gepflegten Inventar und Aussenbereich.
Auch standen viele Putzmittel mit sogar einer neuen verpackten WC Bürste bereit.
Das alles fanden wir sehr lobenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes und sehr gepflegtes Ferienhaus in einem ruhigen Ferienhausgebiet.

DE
D.
sagde , Deutschland

In dem Haus fehlt es im Grossen und Ganzen an nichts. Sehr modern gestaltet und hochwertig eingerichtet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.593
Renoveret / Byggeår:2022 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...