Moderne aktivitetshus til 6 personer og 1 hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Granlunden 15, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20183
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Jegum Ferieland finder I dette skønne sommerhus på Granlunden 15, som er bygget i 2023. Her er plads til 6 personer og I er velkomne til at medbringe hunden. Sommerhuset er velegnet til en afslappende familieferie, da det er et særdeles veludstyret aktivitetshus. Der er også en ladestation tilgængelig til jeres elbil her.

Moderne aktivitetshus

Indretningen er fantastiskt i dette feriehus, hvis I rejser med børn eller unge, da alle 117m2 er rigtig godt udnyttet. I den ene ende af huset finder I det store forældresoveværelse og 1 badeværelse, som vender ud mod stuen, og bagerst i huset er der yderligere 2 gode værelser, endnu et badeværelse og et mindre rum med vaskemaskine og tørretumbler. Aktivitetsrummet byder på en masse muligheder for underholdning med blandet PlayStation, bordtennis, bordfodbold, billard og meget mere.

Det flotte køkken ligger centralt i sommerhuset og her kan I helt sikkert lave en masse lækkerier. Bagefter hjælper opvaskemaskinen jer med at tage opvasken, så I har mere tid til nærvær og hygge. Børnene kan være med i køkkenet eller fordrive tiden ved spisebordet med et puslespil eller et spil. Huset opvarmes med en energirigtig luft-til-vand varmepumpe, så der er gulvvarme i hele huset. Om aftenen kan I sætte jer sammen i stuen og streame jeres yndlingsfilm på tv’ets Chromecast.

Udendørs spabad og bålplads

Udearealet i dette sommerhus vil helt sikkert give jer mange gode minder. Også her er der tænkt på både store og små. Det udendørs spabad vil uden tvivl blive et hit hos alle, uanset tidspunkt på dagen eller sæsonen. Det er den ultimative måde at afslutte en skøn feriedag i det varme, boblende vand her under stjernehimlen.

Der er en sandkasse, til børnene og plænen indbyder til hygge og konkurrencer, som bland andet boldspil, stigegolf og kongespil. I haven er der et lille hjørne med bålplads, til alle børns store glæde. Den store terrasse er veludstyret med komfortable havemøbler, liggestole til at slappe af på og en parasol til at skærme jer mod solen. I kan også tilberede jeres aftensmad på gasgrillen og nyde en lækker grillaften sammen.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et roligt, børnevenligt område med en masse skønne stier – perfekt til gå- og løbeture. Sommerhuset ligger ca. 750m fra Centerbygningen, hvor der blandt andet er gode legepladser, hoppepude og fodboldbaner. Her ligger også en kiosk og en café.

Vil I ud i området, kan I med bil komme til Henne Strand, et skønt ferieområde ved Vesterhavet, eller Blåvand, hvor I finder det berømte Tirpitz Museum eller Blåvand Zoo, som bestemt er et besøg værd for børn i alle aldre.

Sommerhuset er også kun en køretur fra det brusende Vesterhav. I nærheden finder I eksempelvis Blåvand strand, Vejers strand og Børsmose strand – her kan I rigtig få vind i håret, uanset om I er der for at svømme, flyve med drage, eller bare slentre langs stranden, mens tiden flyver afsted.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20183

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus überzeugt durch eine gemütliche und hochwertige Ausstattung. Die ganze Einrichtung wirkt gut durchdacht, optisch sehr ansprechend und einladend. Hochwertige Möbel und Geräte lassen einen nichts vermissen.
Die Raumaufteilung ist optimal, das Heizen lässt sich durch die Fußbodenheizung sehr gut dosieren.
Viele Fenster sorgen für helle Räume, lassen sich aber alle durch Vorhänge oder Jalousien abdunkeln.
Der Whirlpool war unser persönliches Highlight.

DK
D.
sagde , Danmark

Vi havde en dejlig uge på Grandlunden, bestemt er hus vi vil kunne komme tilbage til. Gode senge og en rigtig god indretning.

Som skrevet så bruger vi altid jer, for vi ved at det er okay når vi kommer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.562
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...