Femstjernet feriehus til 8 pers. med udespa og sauna, tæt på hav

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 148, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1392

Dette moderne og flotte feriehus på Arvidvej 148 i det sydlige Bjerregård er bygget i 2020. Sommerhuset er til 8 personer og med 2 badeværelser, hvor det ene er med sauna. Perfekt for den store familie – eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lyst og lækkert indrettet opholdsrum med bio-pejs

Sommerhusets hjerte og samlingspunkt er det store lyse opholdsrum med kombineret køkken- og spiseafdeling. Den veludrustede køkkenafdeling ligger midt i rummet og indeholder bl.a. stor 126 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Herfra har I overblikket over det komfortable sofahjørne i den ene side – og spiseafdelingen i den anden side. En bio-pejs midt i rummet sørger for hygge i hele rummet.

Store panoramavinduer mod syd inviterer naturen helt ind i stuen og giver et fantastisk lys i rummet. Fra spisebordet har I et helt fantastisk blik ud over området.

Wellness med udespa og sauna

De 8 sovepladser er fordelt på 4 soverum, heraf 3 værelser med en dobbeltseng og et værelse me3d 2 enkeltsenge. Her er 2 afdelinger, hver med 2 dobbeltværelser og et lækkert badeværelse – altså perfekt til 2 familier. Det ene badeværelse er desuden med sauna, som indbyder til lækker wellness – måske efter en lang dag i klitterne og ved stranden – eller efter en tur i udespaen på terrassen

Der er selvfølgelig også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

For at holde energiforbruget på passende niveau, finder I også en energibesparende varmepumpe.

Nyd den flotte stjernehimmel fra udespaen

Den store terrasse mod syd indbyder til megen udetid. Nyd morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord, som kun ligger ca. 400 meter fra feriehuset.

Lad børnene gynge, rutsje og lege i sandkassen og legetårn, mens I nyder eftermiddagssolen fra liggestolene på terrassen. Lav en lækker middag på grillen sidst på dagen – og nyd den i fred og ro – imens I ser himlen farves orangerød over klitterne, hører havets brusen i baggrunden og mærker den salte havduft.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, ligger Vesterhavet kun ca. 400 meter væk – en lille gåtur på ca. 10 min.

Slut dagen af med en tur i udespaen og nyd den flotte og uendelig store stjernehimmel fra udespaen – evt. med en godnatdrink på kanten. Ren afslapning og velvære.

Bjerregård syd – lige midt imellem hav og fjord

Med kun ca. 400 meter til både stranden og fjorden er her mange muligheder for skønne spadsereture i naturen. Har I cyklerne med, eller lejer dem her, vil I helt sikkert nyde cykelstierne lige bag klitterne – væk fra vejen og – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord.

En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på en fisketur fra molen, besøg på Fiskeriets Hus – eller en middag på en af byens gode restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.213
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (126 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...