Hyggeligt feriehus med brændeovn, tæt på stranden

3
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 434, Bjerregård - Søg på husnr. B2880

På Bjerregårdsvej 434 ligger dette hyggelige feriehus med plads til 4 personer. Feriehuset har en fantastisk placering med kun 250 meter til stranden, så dette indbyder til mange dejlige gåture langs Vestkysten. Efter en masse frisk luft i ansigtet, vil I kunne nyde varmen foran feriehusets brændeovn.

Nyd en god bog til brændeovnens knitren 

Dette feriehus skaber rammerne om den perfekte ferie med familien, hvor det handler om at slappe af med hinanden. Stuen, spisestuen og køkkenet er ét stort rum, hvor alle I jeres familie kan være samlet. Der er et stort vinduesparti som sammen med terrassedøren, giver et dejligt lysindfald udefra, som fylder hele rummet.

I feriehusets køkken er der plads til, at I sammen kan lave noget lækkert mad, imens resten af familien hygger sig i sofaområdet med en god bog foran den dejlige varme fra brændeovnen.

Lækker, stor og afskærmet terrasse lige ved siden af Vesterhavet

Sid på terrassen og lyt til Vesterhavets brusen! Feriehuset råder nemlig over en stor, lækker terrasse, hvor der er plads til hele familien. Terrassen er både lukket og afskærmet, så I kan nyde den helt for jer selv. Terrassen indbyder altså til mange gode grillaftner og hyggeligt samvær.

Med Vesterhavet så tæt på, er det oplagt at gå nogle dejlige ture langs strandkanten, hvor I rigtig kan få duften fra Vesterhavet ind igennem næsen, og mærke den friske vind i kinderne.

I dette feriehus er der helt klart lagt op til, at I kan få jer en god, afslappende ferie med hinanden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.202
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tæppe i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...