Velholdt feriehus i Bjerregård med lukket terrasse og udespa

4
icon
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 31, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2500
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.

På Sigfred Jensens Vej 31 ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus på en delvis afskærmet naturgrund. Her er en stor, lukket og delvist overdækket terrasse, hvor hunden kan løbe frit rundt. Sommerhuset er renoveret i 2021 og har både udespa og shelter i haven.

Hyggeligt feriehus med plads til hele familien

Dette sommerhus er renoveret i 2021 og byder på alt, hvad man forbinder med en rigtig sommerhusferie. Her er plads til 8 personer på de i alt 4 soveværelser. På 3 af værelserne er der dobbeltsenge, imens det sidste værelse er indrettet med en sovesofa.

Den store stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, så hele familien kan være samlet så meget som muligt under ferien. Den knitrende brændeovn og dens varme danner rammerne for en skøn aften i familiens selskab med afslapning og hygge.

Der er 2 badeværelser i sommerhuset – begge med bruseniche og gulvvarme. Fra et af badeværelserne har I adgang til en fin sauna, hvor I rigtig kan slappe af efter en god feriedag i naturen. Udendørs finder I en udespa, hvorfra I kan nyde solnedgangen og den smukke stjernehimmel.

Til sommerhuset er der et anneks, hvori I finder et fodboldbord. Her kan der afholdes mange spændende turneringer, og feriens absolutte mester i bordfodbold kan findes.

Stor terrasse på fin plænegrund

Sommerhuset har en stor og lækker terrasse, hvor I kan nyde dagen og slutte af med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften. Skulle der komme lidt regn, kan I sidde i ly under den overdækkede del. Terrassen er også lukket og delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

Feriehuset ligger på en 1.600m² stor plænegrund, som både har sandkasse og gynge – favoritter blandt de yngste i familien.

Bjerregård – et populært ferieområde

Med kun 300 meter til den lokale købmand kan I nemt købe is på en varm sommerdag eller gå efter rundstykker til morgenbordet. Jeres hund vil sikkert nyde at komme med på den lille gåtur.

Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture, hvad enten det er med fødderne i vandkanten eller på en blæsende efterårsdag efterfulgt af en tur i spabadet.

Det gode stisystem forbinder området fra syd mod nord, og her kan I både gå eller cykle, imens I nyder det smukke hede- og klitlandskab.

Ikke langt fra Bjerregård ligger havnebyen Hvide Sande, hvor I kan købe friskfanget fisk eller afprøve diverse aktiviteter i form af vandsport.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...