Sommerhus ved strand, klitter og cykelstier

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 67, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2840
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus er nænsomt renoveret, så husets oprindelige stil er bevaret. Huset er lyst og indbydende indrettet og har den helt rigtige sommerhusstemning. I udeområdet finder du en fin, afskærmet terrasse mod syd, hvor den dejlige sommersol og friske luft kan nydes med familien

Husets indretning

Feriehuset er pænt og lyst indrettet med gode møbler. De synlige loftsbjælker i stuen er malet sorte og står i flot kontrast til husets hvide vægge og det rustikke klinkegulv. Spisebordet er placeret i åben forbindelse til køkkenet og lige ved terrassedøren. Huset er perfekt til en mindre børnefamilie eller to vennepar, som gerne vil bo tæt på strand, klitter og cykelstier og i et godt sommerhus. Huset har to soverum, en med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge.

Dejligt uderum

Det charmerende træsommerhus er flot og nænsomt renoveret. Den sorte træfacade står flot til det smukke stråtægte tag og de hvidsprossede vinduer. Huset har en fin, delvist afskærmet terrasse med udgang fra stueområdet. Her er der gode havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde solen, naturen og det gode vejr udenfor.

Strand, klitter og cykelstier

Sommerhuset ligger i et dejligt, naturskønt, som har meget at byde på for hele familien. Her finder du smukke klitter, der ligger som elegante bølger i landskabet. Og bare 450 meter fra huset ligger Vesterhavet og stranden, som er en dejlig oplevelse hele året rundt. På solrige sommerdage inviterer vandet til en dejlig svømmetur, og når vinden blæser, er det fantastisk at mærke naturens kræfter på tæt hold. Området har desuden gode cykelstier, som går fra Nymindegab til Søndervig.

Bare nogle få minutters kørsel fra huset ligger Hvide Sande, som har mange forskellige aktiviteter at byde på. Her kan I shoppe og spise god mad eller købe friske fisk med hjem til grillen. Hvide Sande er et dejligt ferieparadis for både børn og voksne.

Det er ikke tilladt at medbringe kat i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2840

D.
sagde , Danmark

Et super godt nyrenoveret feriehus! Helt klart et besøg værd for par.Fantastisk naturgrund tæt på havet.

D.
sagde , Brabrand

Huset var superfint, hyggeligt og rent. Det havde alt hvad man har behov for. Det ligger hyggeligt og der er ikke langt til stranden.

D.
sagde , Danmark

Nej. Super husSuverænt hyggeligt og godt feriehus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...