Hyggeligt sommerhus i Jegum med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Egelunden 23, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20192
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Egelunden 23 ligger for enden af en ​​blind vej og har plads til 6 personer. Sommerhuset er delvist renoveret i 2022 med nyt køkken, nye badeværelsesmøbler og ny indretning, så sommerhuset er blevet præcis, som det burde være. Til børnene er der et hjørne i haven med legetårn og trampolin. Her kan I også tage jeres bedste firbenede ven med.

Børnevenligt sommerhus

Dette smagfulde og delvist renoverede feriehus ligger i det børnevenlige område i Jegum. Feriehuset har et areal på 87m² og er opdelt i 4 gode soveværelser, to af dem med dobbeltseng og to med én enkeltseng. I har også et badeværelse, der er lyst og venligt med spabad, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Alt sammen for at I kan forkæle jeres kroppe med en følelse af velvære og samtidig gøre jeres feriedage nemmere med rent vasketøj. Sommerhuset rummer også et gæstetoilet, så der ikke bliver for lang kø til det store badeværelse. Samlingspunktet i denne feriebolig er den hyggelige og åbent forbundne opholds- og spisestue, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange skønne timer sammen. Uanset om I er mest til at lave mad sammen i det veludstyrede køkken eller slappe af i den store sofa med en stor skål popcorn og jeres yndlingsfilm, som I kan streame med sommerhusets Chromecast, mens brændeovnen giver en dejlig varme. Rejser I med små børn, behøver I ikke medbringe en barneseng eller en højstol, da begge dele allerede er i huset.

Velholdt udendørs område for store og små

Egelunden 23 har et smukt, velholdt udeområde, hvor I med sikkerhed kan bruge en masse tid. Til sommerhuset er der en stor træterrasse, hvor I kan spise jeres mad under den overdækkede del af terrassen – selv når vejret er dårligt. Den anden del af terrassen er skærmet af, så man kan opholde sig uforstyrret i haven og måske nyde solens varme stråler på sommerhusets liggestole. Her er der også en gasgrill, hvilket er et must på de lune sommeraftener.

Her er der virkelig også tænkt på de mindste, som kan få brændt en masse krudt af i haven. Hvad enten det er i legetårnet med rutsjebane, gynge og sandkasse, på trampolinen eller på den store græsplæne, hvor eksempelvis I kan spille bold.

Ferieminder i Jegum

Jegum er et lille børnevenligt feriested, hvor børnene kan færdes frit. I Jegum finder I et lille aktivitetscenter med legeplads og et lille supermarked. Fra sommerhuset kan I også tage på mange dagsture i bil, eksempelvis kan I opdage Vesterhavet og byerne langs kysten uanset årstid, hvad enten det er Henne Strand, Blåvand eller Vejers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20192

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist zweckmäßig und gut eingerichtet. Es hat an nichts gefehlt. Unsere Enkelkinder haben den Außenbereich sehr geliebt. Der Spielturm und das Trampolin wurden sehr viel genutzt

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus, med god planløsning og god plads til 6 personer som huset er godkendt til. Brændeovn som giver en hyggelig stemning og dejlig varme, især til en ferie henover julen.
Fin grund, med legetårn og Trampolin til børnene. Større legeplads og minimarked/café tæt på.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet alles, was man für einen angenehmen Urlaub sucht, für den gemütlichen Abend den Kamin. Wer Wellness mag,nutzt Sauna und whirlpool .
Für die Kinder gibt es Schaukel, rutsche und Trampolin

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2022 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...