Dejlig ferielejlighed med spa og sauna i centrum af Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 16B hus nr. 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60370
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Centralt i den dejlige ferieby Blåvand står denne dejlige ferielejlighed klar til 5 personer, der vil holde ferie tæt på Vesterhavet. I ferielejligheden på Blåvandvej 16B, hus nr. 5, har I rig mulighed for masser af afslapning i spa og sauna. Desuden har I kun 800 meter til stranden og Vesterhavet. Har I en hund, er den også velkommen til at komme med på ferie i ferielejligheden.

Skøn indretning med spa og sauna

I ferielejligheden på Blåvandvej 16B, hus nr. 5, vil I uden tvivl komme til at holde en dejlig ferie med mange gode stunder, oplevelser og masser af afslapning. På badeværelset i ferielejligheden, der har gulvvarme, finder I en spa og en sauna, hvor I virkelig kan få ladt jeres batterier fuldt op igen.

Den 96 kvadratmeter store ferielejlighed har en skøn indretning, som I vil finde jer godt tilpas i straks efter jeres ankomst. Der er 2 gode soveværelser i ferielejligheden, der er indrettet med en dobbeltseng hver, hvor I kan få jeres nattesøvn og blive klar til de næste feriedage i Blåvand.

Jeres ferietid skal selvfølgelig ikke bruges på at vaske op og klare tøjvask. Derfor har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferielejligheden, så I kan bruge jeres ferie på meget hyggeligere ting end praktisk husarbejde. Desuden er der en energivenlig varmepumpe i ferielejligheden, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Lukket terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Til ferielejligheden har I en lukket terrasse, som I kan tilbringe de solrige feriedage på. Her kan I finde jer godt til rette i havemøbler og liggestole med snacks og kolde drikkevarer, mens solen skinner på jer – her har I endda sol hele dagen. På den lukkede terrasse kan I også have jeres hund med ude, uden at den stikker af på opdagelse.

På terrassen har I desusden en grill til rådighed, så I kan lave en lækker grillmiddag på de lune ferieaftener. Skulle I mangle de sidste småting til middagen, kan I hurtigt få det købt, da I kun har 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan købe ind hos.

Dejlige ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde for hele familien, og der er mange gode oplevelser i vente for både store og små. Kun 800 meter fra ferielejligheden ligger Vesterhavet, som er værd at besøge på alle tider af året. Her kan I altid nyde en lang gåtur langs stranden, og om sommeren er en frisk dukkert i havet helt fantastisk.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand er der blandt andet Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt. Når I når til toppen af fyret, kan I nyde en skøn udsigt over området. I kan også besøge Blåvand Zoo, der er et oplagt udflugtspunkt for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60370

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus som så nymalet ud både ude og inde. Gode møbler og der var alt i service og køkkenudstyr. Dejlig terrasse med gode møbler. Huset ligger centralt men trukket væk fra hovedgaden og vi oplevede ingen støj. Kunne være rart hvis terrassedørene både ovenpå og nedenunder kunne stå lidt åben uden at smække i.

DE
D.
sagde , Hinte

Gemütliches Ferienhaus, nah am Stadtkern, gute Ausstattung, geschmackvoll eingerichtet! Rundum waren wir sehr zufrieden mit dem Ferienhaus! Der einzige Nachteil, für uns, war der Wohnraum im Obergeschoss. Wir haben einen Hund und der soll keine Treppen steigen. Das ist aber nur unser persönliches Empfinden. Wir wussten im Vorfeld davon.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine super Lage. Es war gut und wohnlich eingerichtet, allerdings ist es durch die Aufteilung (unten Küche und Bad, 1 Schlafzimmer/ oben 1 Schlafzimmer und das Wohnzimmer) teilweise zweigeteilt. Es gab zwar unten auch einen Fernseher aber die Stühle waren für langes Sitzen (z. b. zum Spielen) nicht geeignet. Die Terrasse hat eine sehr gute Ausstattung.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, klinker trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...