Centralt og hyggeligt rækkehus til 5 personer tæt på Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60369
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus får I en ferie, I sent vil glemme. Sommerhuset har sengepladser til 5 personer, og derfor er der plads til hele familien. Med kun 500 meter til det brusende Vesterhav er stranden ikke lang væk, hvilket også gælder for centrum af Blåvand. I centret finder I en legeplads til børnene samt vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske tøj på ferien.

Hygge ved brændeovnen og sol hele dagen

Sommerhuset byder både på et praktisk og funktionelt køkken, hvor I kan tilberede jeres livretter, og med adgang til en rummelig stue kan I virkelig nyde den dejlige brændeovn i de sene aftentimer. Derudover er de 5 sengepladser, der er fordelt på 3 soveværelser, hvor I kan sove trygt og godt efter en lang dags aktiviteter.

Vil I hellere dase på sofaen med en god bog eller med en film, er der gratis internet i feriehuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier. Vil I derimod hellere nyde lidt radio, er der også mulighed for det, eventuelt imens I spiller et hyggeligt brætspil.

Sydvendt terrasse med solvogne

Med den sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler hele dagen, og får I lyst til at slikke sol, kan I benytte feriehusets solvogne. Vil I hellere sidde under parasollen ved terrassebordet og nyde en god frokost, er dette så sandelig også muligt. Terrassen er delvist lukket af, så I har mulighed for at komme jeres naboer ved og derigennem skabe nye bekendtskaber.

Den vestjyske natur og Blåvands bymidte

Selvom feriehuset er hyggeligt, må I ikke gå glip af den smukke natur, der ligger lige uden for døren. Med en rask gåtur er I hurtigt nede ved stranden, hvor I har rig mulighed for at samle rav og se på de smukke og levende bølger, der kan forekomme. Går I blot en tur rundt i sommerhusområdet, vil I kunne støde ind i både kronvildt og råvildt, som bor iblandt gæsterne her ved Blåvand.

Vil I hellere hygge jer nede i Blåvand centrum, kan I med lethed dette. Byen tilbyder charme og variation i forhold til hvilket humør, I er i. Her kan I både shoppe, gå på restaurant eller more jer blandt venner på byens Biergarten, der tilbyder både dans og musik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60369

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr ruhig. Von der Innenausstattung ist alles vorhanden. Es war sehr gemütlich und wir würden das Haus wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir kommen schon sehr viele Jahre nach Blavand und finden es immer wieder sehr schön . Die Wohnungen sind in einem guten Zustand. Die Anlage ist gepflegt und sehr ruhig. Sicherlich werden wir im nächsten Jahr wieder eine Wohnung anmieten

DE
D.
sagde , Barsinghausen

Das Ferienhaus ist wirklich schön für höchstens 3 Personen, sonst wird es wohl zu kuschelig werden dort.
Sehr gute Lage der Anlage, da man nicht direkt im Zentrum ist, aber kurze Wege hat überall hin.
Auch wirklich schön sind die Möglichkeiten für die Kleinsten zum Spielen, da vor den Terrassen sich Sandkästen, Schaukeln, etc. befinden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...