Stort femstjernet poolhus med aktivitetsrum, sauna og spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 403, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2204
18 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 403 ligger dette fantastiske poolhus, klar til at give jer en uforglemmelig ferie. Her er der ikke sparet på noget, og den femstjernede indretning indeholder både swimmingpool, sauna, spabad – og ikke mindst et underholdende aktivitetsrum, hvor I kan finde konkurrencegenerne frem. Og sidst, men ikke mindst: en beliggenhed kun 100 meter fra havet.

Luksus og kvalitet med underholdning for hele familien

Det strandnære drømmehus oser af luksus og kvalitet, og den komplette indretning overlader ikke noget til fantasien. Hele 276 m² sørger for, at I med op til 18 personer har god plads at brede jer ud på, og så er op til 2 hunde også velkomne i huset.

I behøver ikke forlade huset for at finde underholdning; med både swimmingpool med svømmetræner, sauna, spabad og aktivitetsrum er der sørget for sjov og spas til alle feriegæster, lige meget om I er til afslapning og wellness eller billard og bordfodbold.

De 3 badeværelser med gulvvarme minimerer toiletkøerne, og det veludstyrede køkken med 2 komfurplader, opvaskemaskiner, håndvaske og ovne gør det nemt at tilberede lækre feriemåltider til 18 personer. Den hurtige og stabile internetforbindelse sørger også for, at I kan koble masser af enheder på nettet på samme tid.

Bo kun 100 meter fra den hvide sandstrand

På regnvejrsdage kan I slappe af på sofaen og nyde udsigten, og når solen dukker op, kan I flytte hyggen ud på den store terrasse, hvor masser af havemøbler såvel som solsenge står klar til jer.

Her kan I dase i det varme vejr, mens børnene og hundene tumler på græsplænen. Der er også sat et gyngestativ op – og på beachvolleybanen kan hele familien tage et spil volleyball. I udekøkkenet (med koldt og varmt vand) kan I gøre aftenens grillmåltid klart og holde en ægte feriemiddag i den lune aftensol.

Den strandnære beliggenhed skal selvfølgelig også udnyttes, og kun 100 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer. Gå lange ture langs vandkanten eller overvær en smuk solnedgang på en klar aften.

Her er der ingen tvivl om, at I vil få en helt fantastisk ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2204

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus in dem es an nichts mangelt. Lage an den Dünen ist traumhaft und der Weg zum Meer kurz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Gemeinschaftsbereiche sind außerordentlich großzügig und gleichzeitig sehr gemütlich. Der Grundriss und die Zimmer sind so angelegt, dass Geräusche aus den Gemeinschaftsbereich nicht in die Schlafräume dringen. Die Bäder und die Schlafzimmer sind eher klein und hellhörig, die Betten schon ein bisschen durchgelegen. Die Küche ist sehr geräumig und mit allem nötigen -und darüber hinaus- ausgestattet. Das Haus ist leicht warmzuhalten, es ist sehr gut gedämmt. Es liegt direkt hinter den Dünen und man hat in unmittelbarer Nähe zwei Übergänge zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gutes Ferienhaus, sehr gute Ausstattung, sehr gute Energieeffizienz.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:276 / 2.400
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 14 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...