Feriehus med pool og aktivitetsrum til 18 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon
Frans Julius Vej 50, Søndervig - Søg på husnr. i6370

Her får du et feriehus udover det sædvanlige. Det er flot og godt indrettet, så det egner sig til 18 personer – helt ideelt, når hele familien eller venneflokken skal samles. Der er et aktivitetsrum og en poolafdelingen. Og for at holde energiomkostningerne nede, er der installeret jordvarme.

Feriehus med god indretning til 18 personer

Feriehuset rummer ikke alene pladsen til 18 personer. Det er også veludstyret og -indrettet, så flere familier kan holde en dejlig ferie sammen.

Der er et flot, åbent køkken, hvor I kan lave mad sammen. Og her har du endda både to ovne og 1 stort komfur. Derudover er der lavet to gode soveafdelinger med henholdvis tre og fire soverum samt to badeværelser.

Udenfor har du gode terrasser, så de varme dage og den friske luft også kan nydes. Og intet er mere hyggeligt end at samles omkring grillen mens dagen går på hæld.

Nyd poolen, saunaen og den store spa

I feriehuset har du også en dejlig poolafdeling, der indbyder til leg, hygge og afslapning for både store og små. Lær de små at svømme eller lad dem lege i spaens varme bobler.

Når roen har sænket sig om aftenen, kan du selv nyde et par timers wellness med varme, afslapning og måske en kølig drink.

Aktivitetsrummet er også et godt samlingspunkt

I feriehuset har du naturligvis spiseafdelingen og stuen, hvor I kan samles. Men der er også et dejligt aktivitetsrum med billardbord, bar og fladskærm. Her kan I hygge Jer med spilaftener; hvad enten det er en turnering i billard, brætspil, eller en dyst på den medbragte spillekonsol – det er samværet, der giver de bedste ferieminder.

 

Læs mere om feriehus 18 personerSoverum:7
Bolig-/Grundareal:268 / 5.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...