Nyt femstjernet feriehus med sauna kun 100 meter fra stranden

5
4978
Bjerregårdsvej 399, Bjerregård - Søg på husnr. B2701

Midt i Bjerregårds smukke klitlandskab ligger denne perle af et feriehus og venter på jer. Både udvendigt og indvendigt oser huset af luksusferie, og I vil straks føle jer hjemme i de lyse og lækre omgivelser. Og så ligger huset kun små 100 meter fra den brede sandstrand!

Stilfuldt og rummeligt med lækker sauna

På Bjerregårdsvej 403 er der bestemt ikke sparet på noget. Den stilfulde indretning og de hvide vægge understreger husets femstjernede vurdering, og her får I alt, hvad feriehjertet begærer – og mere til.

Huset er indrettet til 6 personer (og 2 hunde), og med 112 m² at brede sig ud på, har I mere end god plads. Det store opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling i ét bliver feriens mødested, og foran den knitrende brændeovn kommer I garanteret til at tilbringe mange hyggelige stunder med sene filmaftener, rødvin efter aftensmaden eller varm kakao på en frostklar vinterdag.

Et ekstra highlight i det lækre hus er saunaen, som I har adgang til gennem det ene af husets 2 badeværelser. Godt udmattede efter en herlig feriedag i den friske havluft kan I sætte jer godt til rette i varmen og slappe af, inden det er tid til at gå til køjs.

Et stenkast fra den hvide sandstrand

Fra stuen træder I ud på den dejlige terrasse, som er delvist overdækket. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan udnytte de varme solskinsdage til fulde – og om aftenen kan I slutte af med en lækker grillmiddag under åben himmel.

Huset ligger kun et stenkast fra Bjerregårds hvide sandstrand, næsten klods op af nærmeste strandopgang, og på få minutter til fods når I det brusende Vesterhav, som er en fantastisk oplevelse i al slags vejr. Gå lange ture langs vandkanten, træk i badetøjet på en hed sommerdag eller tag en spadseretur i efterårsblæsten med børnene og hundene.

Her er I garanteret en fantastisk ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...