Hyggelig, stråtækt sommerhus i Houvig kun 400 meter fra vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 41, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1309
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en afslappende ferie i naturskønne omgivelser nær vandet? Så vil huset på Troldedalen 41 i Houvig med sikkerhed være noget for jer. Huset emmer af klassisk sommerhusstemning, er lyst og indbydende indrettet og ligger kun 400 meter fra Vesterhavet. I de hyggelige omgivelser er der plads til 6 overnattende gæster samt 1 hund.

Stråtækt feriehus med ægte sommerhusstemning

I dette hyggelige sommerhus i Houvig finder I de bedste rammer for en dejlig familieferie. Her hersker en virkelig rar og hyggelig atmosfære, så I uden tvivl vil føle jer hjemme straks. Huset er løbende blevet renoveret og fremstår derfor lyst og venligt. Og så er det ikke til at komme udenom, at her er en romantisk, sommerlig og fin atmosfære. Det skyldes ikke mindst de behagelige kurvemøbler, bløde tekstiler og lyse panelvægge. Og så sørger de store vinduespartier for at bade rummene i lys.
 
Den hyggelige stue er kombineret med køkkenet og er veludstyret med flotte møbler, bløde tekstiler, fladskærms-tv, DVD, radio og CD-afspiller. Her er selvfølgelig også en lun brændeovn, som sørger for at skrue hyggestemningen endnu højere op med sin afslappende knitren. I den velindrettede køkkenafdeling finder I blandt andet køleskab med 80 liters frysekapacitet, mikroovn og opvaskemaskine.
 
Der er 6 sengepladser i huset – fordelt på 3 værelser. 2 værelser er indrettet med dobbeltseng, mens det sidste værelse har 2 enkeltsenge. Herudover er der et fint og funktionelt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig naturgrund med terrasser og udestue

Sommerhuset på Troldedalen ligger på en ugeneret grund, der er godt afskærmet. Udenfor har I et hav af muligheder for at slappe af – uanset vind og vejr. Der findes nemlig to gode terrasser på grunden. Den ene terrasse er stor og sydvendt, mens en anden mindre terrasse ligger mod øst.
 
Derudover er der en dejlig, stor udestue, I kan benytte på jeres ophold i ferien. Den er især skøn på regnvejrsdage, hvor I kan sidde og nyde den stille regn på taget og udsigten ud over naturen, mens I selv forbliver helt tørre.

Sommerhus kun et par minutters gang fra Vesterhavet

Noget af det skønneste ved sommerhuset i Houvig er den korte afstand til Vesterhavet. På kun få minutter kan I tilbagelægge den korte afstand på 400 meter til vandet. Her kan I bade, slå smut med sten, spise picnic eller bygge sandslotte. Selvom I besøger sommerhuset i vinterhalvåret, er Vesterhavet et besøg vejr. For de brusende bølger er også aldeles betagende på en frostklar dag.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1309

D.
sagde , Danmark

Skønt og hyggeligt sommerhus med sjæl og varme

D.
sagde , Danmark

Et pragtfuld sommerhus alt ok

D.
sagde , Danmark

Kort sagt dejligt hus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...