Flot, renoveret sommerhus med sauna og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 25, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1019
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte sommerhus rummer plads til 8 gæster og er i den grad indrettet med kærlighed og sans for detaljen. Ud over et indbydende indre får I her et lækkert udendørsareal med flere terrasser, gode havemøbler og ikke mindst jeres helt egen saunahytte. Stranden ligger kun 350 meter væk, og få minutters kørsel bringer jer ind til Søndervigs hyggelige centrum. Hund er tilladt.

Renoveret i 2020 – velafstemt og charmerende indretning med brændeovn

Sommerhuset på Sortebærdalen 25 har i 2020 gennemgået en omfattende renovering, som har resulteret i en velafstemt kombination af klassiske sommerhustræk som brændeovn og bjælker og moderne, nordisk stil. Alt i alt får I her en charmerende atmosfære med hyggen i centrum.

Køkken, spiseafdeling og stue ligger i forlængelse af hinanden og skaber til sammen et åbent opholdsrum, hvor I alle kan samles til de afslappende feriestunder – med lækre feriemiddage og hyggelige aftener med kortspil og planlægning af næste dags udflugter.

Indbydende terrasser med gode havemøbler, gasgrill, saunahytte og vildmarksbad

Feriehusets terrasser indbyder bestemt til at rykke udenfor i det gode vejr og nyde den friske havluft. Her er sørget for gode havemøbler, loungesæt og en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan tænde op og tilberede maden på grillen.

Fra den store terrasse er der desuden adgang til saunaen, som findes i en separat saunahytte. Den giver rig mulighed for at lidt ekstra selvforkælelse på ferien, og i varmen kan I tanke nye kræfter – måske efter en badetur i havet eller en forfriskende gåtur langs vandkanten?

Kun 350 meter til Houvigs strand og få minutters kørsel til Søndervigs ferieby

Det brusende Vesterhav ligger kun 350 meter fra ferieadressen, og via det snoede stisystem gennem klitlandskabet kommer I hurtigt ned til vandet. Den kilometerlange sandstrand er en oplevelse for alle aldre, og også hunden vil elske at gå på opdagelse eller dyppe poterne i vandkanten.

Houvig er et skønt ferieområde med masser at udforske. Fra Houvig Strand kan I se nærmere på et stykke spændende danmarkshistorie i form af de efterladte bunkere, som ligger langs kysten. Få minutters kørsel bringer jer til feriebyen Søndervig, som har alt fra butikker og indkøb til spisesteder og diverse aktivitetsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1019

D.
sagde , Danmark

Super skønt hus, hvor vildmarksbadet blev flittigt brugt.
Afstand til strand helt perfekt.

D.
sagde , Danmark

Passede på beskrivelse og foto. Alt spillede!
Dejligt med alt i køkkenudstyr – vi er meget i køkkenet pga kost udfordringer

D.
sagde , Kgs Lyngby

Skønt hus, og charmerende indretning. Man er straks i sommerhus men samtidig med alle nødvendighederne plus det lille ekstra i form af god kvalitet, vildmarksbad og sauna.
Perfekt oplevelseSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.261
Renoveret / Byggeår:2020 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...