Hyggeligt sommerhus med sauna, brændeovn og billard

4
icon
icon
icon
icon
Sneppedalen 35, Houvig - Søg på husnr. J6854

De lyse rum og den landlige indretning af feriehuset på Sneppedalen 35 i Houvig har en særlig charme. Saunaen giver en dejlig varme i de koldere årstider, og på de regnfulde dage kan tiden bruges på et par omgange billard eller læsning af en spændende bog.

Stort fokus på hyggen – 2 hunde tilladt, sauna, brændeovn og billardbord

Dette feriehus er indrettet med stort fokus på hyggen. I sofahjørnet kan I se jeres yndlingsfilm eller hygge jer med brætspil.

Flammerne i brændeovnen giver en behagelig og endnu mere hyggelig stemning i sommerhuset. Det åbne køkken sørger for, at alle kan hygge sig og snakke sammen, også under madlavningen og mens opvaskemaskinen fyldes efter maden.

Efter en lang gåtur med hunden, byder saunaen i annekset jer varmt velkommen til velfortjent og dejlig afslapning.

Selv på en regnfuld dag opstår der ingen kedsomhed i dette sommerhus. Klar på en omgang billard i det rummelige aktivitetsrum? Så kan taberen jo stå for at tilberede diverse kolde drinks fra køleren i baren bagefter.

Åben, delvist overdækket terrasse med udsigt over klitlandskabet

De åbne, delvist overdækkede terrasser med udsigt over klitterne giver masser af plads til, at man kan følge solen rundt om sommerhuset. Derudover er terrasserne også afskærmede, så man kan sidde og nyde sin morgenkaffe i fred og ro.

På terrassen er der også både grill og havemøbler. Måske kan I endda høre havets brusen i baggrunden mens I griller, da feriehuset kun ligger 200 meter fra stranden.

Strand og købmand indenfor gåafstand

På grund af sommerhusets gode beliggenhed i Houvig er der kun 900 meter til den nærmeste købmand, hvor der både kan købes rundstykker til morgenmaden og brænde til brændeovnen.

For de eventyrlystne byder stranden, der kun ligger 200 meter fra huset, på mulighed for at lede efter rav, flyve med drage, svømme, samling af muslinger og meget mere.

Hvis I ikke har lyst til selv at stå for maden, eller blot kunne tænke jer en lille shoppingtur, er der både restauranter, caféer og butikker i Søndervig, omkring 5 km fra sommerhuset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...