Strandnært, renoveret feriehus med sauna, udendørs spa og havkig

4
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 25, Houvig - Søg på husnr. J6874

Leder I efter et feriehus til den næste sommerhusferie ved Vesterhavet? Så er Klitdalen 25 værd at kigge nærmere på. Det totalrenoverede feriehus ligger på en klittop kun 450 meter fra stranden og har havkig fra terrassen – og blandt husets faciliteter er både en indendørs sauna og et udendørs spabad.

Renoveret feriehus til 6 personer, 2 badeværelser og sauna

Det skønne feriehus rummer plads til 6 personer, og op til 2 hunde er også velkomne på de i alt 118 kvadratmeter. Feriehuset er i 2020 blevet totalrenoveret, og det ses tydeligt i den flotte indretning. Her er der ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas fra første ferieøjeblik.

Feriehuset er indrettet med hele 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for både kø til badet om morgenen og kolde fødder. På det ene af badeværelserne er der desuden adgang til husets helt egen sauna, hvor I kan få jer en lille wellness-oplevelse i varmen, måske efter en lang gåtur i den friske havluft?

Afskærmet terrasse med udendørs spabad og havkig

På den afskærmede terrasse er der endnu flere feriehighlights til jer. Her står for eksempel det lækre udendørs spabad, hvor I kan slappe af og nyde det varme boblebad under åben himmel. Alt imens kan I meget passende betragte den fantastiske udsigt ud over det sommerhusklædte klitlandskab og hele vejen til Vesterhavet, som kan skimtes bag klittoppene i det fjerne.

Kun 450 meter til stranden og få minutters kørsel til Søndervig

Med ferieadresse på Klitdalen får I ikke kun en fantastisk beliggenhed rent udsigtsmæssigt. Den kilometerlange sandstrand og det brusende Vesterhav ligger kun 450 meter væk, og en kort spadseretur gennem det vestjyske klitlandskab bringer jer til den nærmeste strandopgang.

Søndervigs populære ferieby ligger få minutters kørsel fra feriehuset, og her venter både indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder og flere forskellige aktiviteter såsom bowling, minigolf, tennis og segway-kørsel på jer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.447
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Søger...