Fantastisk nyt aktivitetshus med gratis el

5
5538
Klitdalen 3, Houvig - Søg på husnr. J6441

Drømmer I om et lækkert luksuriøst hus, hvor I kan hygge jer sammen og bare slappe rigtigt af. Så er dette nye skønne aktivitetshus på Klitdalen 3 lige det rigtige for jer. Her er et hus med alle ingredienser til en fantastisk ferie, skøn beliggenhed, aktivitetsrum, sauna og mange andre bekvemmeligheder.

Masser af plads til familien og hund tilladt

Det nyopførte feriehus er med sine 120 m2 stort og rummeligt, her god plads til familien eller op til 3 vennepar, og hunden må gerne være med. I det moderne godt indrettede køkken kan I sammen tilberede lækre måltider og de 2 badeværelser sørger for harmoniske morgener og ro til at kunne hygge og slappe af i husets sauna. Selvfølgeligt er huset udstyret med diverse hvidevarer, så man nemt kan få de praktiske opgaver af vejen, og gulvvarmen sørger for et behageligt indeklima.

Leg og hygge med billardbord og bordtennis

Klitdalen 3 er bygget til fællesskab og hygge. Med brændeovn i stuen er der lagt op til mange timer med familiespil eller hygge foran fjernsynet. Men det største hit er vel husets aktivitetsrum, hvor I sikkert vil tilbringe mange timer sammen med bordfodbold- eller billardturneringer.

Panoramaudsigt og lukket terrasse

Beliggende på en dejlig grund med en skøn udsigt, er det oplagt at tilbringe masser af tid på den afskærmede terrasse, grille om aftenen og i dagstimerne lægge fødderne op på husets liggestole og nyde solens stråler. Her kan især småbørnsforældre og hundeejere glæde sig, da terrassen er lukket behøver de ikke frygte, at de små størrelser smutter alene ud på opdagelse, de kan virkeligt bare slappe af og holde velfortjent ferie.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.420
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...