Flot sommerhus med udespa midt Houvigs fantastiske natur

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
4098
Klitdalen 6, Houvig - Søg på husnr. J6730

Et førsteklasses sommerhus med en fantastisk indretning, hvor intet er overladt til tilfældighederne. På den dejlige terrasse står udespaen, hvor man selv på kølige dage kan sidde ude og nyde naturen. Og vil man hellere en tur i de salte bølger, er der ikke langt til Vesterhavet.

Et skønt sommerhus

I dette flotte sommerhus er der tydeligvis kræset for indretningen med lækre møbler og flot design, så man lige fra start føler sig hjemme og får lyst til at tilbringe ferien med familien hér.

Huset har en rigtig god indretning med soverum, et dejligt badeværelse og en hems til børnene i hver ende, hvilket gør huset helt perfekt til den store familie eller endda flere familier.

Midt i huset er der indrettet et flot åbent køkken, en hyggelig stue og en dejlig spiseafdeling – alt i ét rum, så familien rigtig kan være sammen og følge med i hinandens aktiviteter. Her er der loft til kip og store vinduespartier, så man får et godt lysindfald og følelsen af rummelighed.

Dejlig terrasse med udespa

Huset har en dejlig afskærmet terrasse, hvor man rigtig kan slappe af og nyde den danske sommer. Der er endda opstillet et lille udekøkken, så man kan forberede et rigtigt lækkert måltid på grillen.

Og i den hyggelige udespa kan børnene rigtig boltre sig, og om aftenen kan de voksne hoppe i og nyde et glas vin, mens roen sænker sig over området.

Ferie i fantastisk natur

Huset ligger på en hyggelig naturgrund i et kuperet område i Houvig, hvor man rigtig kan nyde naturen uden at blive forstyrret af naboer i omkringliggende huse.

Der er ikke langt til Vesterhavet, hvor den dejlige sandstrand er perfekt til gode gåture, evt. med hunden, hele året rundt – og på en varm sommerdag er det svært at lade være med at hoppe i de afkølende bølger.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...