Dejligt 6-personers sommerhus ved Houvig

3.5
icon
icon
icon
icon
3148
Ternedalen 35, Houvig - Søg på husnr. J0137

På Ternedalen ved Houvig ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer. Sommerhuset er et godt valg til børnefamilien, der gerne vil bo i et godt sommerhus ved Vesterhavet. Her er der plads til hele familien, og I får en dejlig terrasse, hvorfra forårs- og sommersolen kan nydes.

Sommerhus til 6 personer ved Houvig

Sommerhuset er fra 1979 og fremstår pænt og velholdt overalt med lyse vægge og gode møbler. Sommerhuset har tre gode soverum med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Huset er derfor både egnet til børnefamilien og til en gruppe venner, der holder ferie sammen.

Det åbne køkken ligger i forbindelse med stuen. Her er der god plads til at hjælpes om madlavningen eller spille et spil i stuen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Flot beliggenhed tæt ved Vesterhavet

Fra stuen har I udgang til en dejlig afskærmet træterrasse med havemøbler, liggestole og grill. Huset ligger på en rigtig flot naturgrund med svejende marehalm og bølgende klittoppe i baggrunden. Terrassen er perfekt til afslapning på langs med dagens avis, en god bog eller måske bare til lyden af landskabet.

Sommerhuset ligger kun 250 meter fra Vesterhavet, så der er rig mulighed for på en frisk dukkert i bølgerne eller en gåtur langs vandet. Mod syd finder I badebyen Søndervig, som hvert år gæstes af et stort antal turister. Byen byder på et godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og underholdning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...