Centralplaceret ferielejlighed med ovenlysvindue – 300m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.9, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1017
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervig, et meget populært feriested på Danmarks vestkyst venter denne, i 2020 byggede, ferielejlighed på jer! Denne velindrettede og moderne lejlighed ligger på 1. sal i den såkaldte ”Sandormen” på Lodbergsvej 38. Til lejligheden hører en privat parkeringsplads, 2 cykler og en fin lukket balkon.

Stilfuld og lys indretning med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Lejligheden har en rummelig og åben indretning med højt til loftet. Det store vinduesparti mod nordvest sørger for naturligt dagslys i opholdsrummet dagen lang. Køkkenet er veludstyret og står klar til, at feriekokken iblandt jer kan slå sig løs. Her er god skabsplads og både en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, en separat frysedel på 80 liter i køleskabet, og en induktionskogeplade med ovn.

Den/de morgenfriske af jer, kan hente lækre friskbagte rundstykker ved bageren, kun 400 meter fra lejligheden.

Den stilrene, men hyggelige, indretning i skandinavisk stil er kombineret med nogle gode stærke farver. Disse tilføjelser i indretningen giver lejligheden sin helt egen gennemførte stil og charme. Farverne går igen i de to soveværelser, som henholdsvis er udstyret med en dobbeltseng og to gode enkeltsenge. De gennemførte linjer i indretningen skaber en særlig ro og giver jer de perfekte rammer på jeres ferie.

Masser af naturligt dagslys og egen balkon med el-grill

Hele lejligheden er udstyret med gulvvarme, så også på badeværelset er kolde tæer udelukket. Udover en behagelig temperatur, er der i badeværelset sat et ovenlysvindue op, som sørger for et stort naturligt lysindfald. Badeværelset er, ligesom resten af lejligheden, moderne indrettet med kvalitetsvarer. Hertil kommer de utrolig praktiske vaskemaskine og tørretumbler.

Fra opholdsrummet er der direkte adgang til jeres egen lukkede balkon. Balkonen er udstyret med lækre havemøbler og en el-grill, som både er sikker i brug på træbalkonen, men stadig giver jer lækker grillmad.

Kun 300 meter til stranden og 450 meter til centrum

Lejligheden ligger ved siden af Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis.

Den 5-stjernede placering tæt på både by og hav giver jer mulighed for både at søge ro, men også aktivitet. Lad bilen stå og nyd den kilometerlange sandstrand, få en god italiensk is og slut dagen af med en omgang bowling.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1017

D.
sagde , Kolding

Super lækker og veludstyret med central beliggenhed
Vi kommer gerne igen!

D.
sagde , Danmark

Virkelig fin og velholdt lejlighed – kommer helt sikkert igen.
Og vil gå efter nøjagtig samme lejlighedSoverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...