Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus ii1017, Lodbergsvej 38 D1.9, Søndervig

I Søndervig, et meget populært feriested på Danmarks vestkyst venter denne, i 2020 byggede, ferielejlighed på jer! Denne velindrettede og moderne lejlighed ligger på 1. sal i den såkaldte ”Sandormen” på Lodbergsvej 38. Til lejligheden hører en privat parkeringsplads, 2 cykler og en fin lukket balkon.

Stilfuld og lys indretning med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Lejligheden har en rummelig og åben indretning med højt til loftet. Det store vinduesparti mod nordvest sørger for naturligt dagslys i opholdsrummet dagen lang. Køkkenet er veludstyret og står klar til, at feriekokken iblandt jer kan slå sig løs. Her er god skabsplads og både en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, en separat frysedel på 80 liter i køleskabet, og en induktionskogeplade med ovn.

Den/de morgenfriske af jer, kan hente lækre friskbagte rundstykker ved bageren, kun 400 meter fra lejligheden.

Den stilrene, men hyggelige, indretning i skandinavisk stil er kombineret med nogle gode stærke farver. Disse tilføjelser i indretningen giver lejligheden sin helt egen gennemførte stil og charme. Farverne går igen i de to soveværelser, som henholdsvis er udstyret med en dobbeltseng og to gode enkeltsenge. De gennemførte linjer i indretningen skaber en særlig ro og giver jer de perfekte rammer på jeres ferie.

Masser af naturligt dagslys og egen balkon med el-grill

Hele lejligheden er udstyret med gulvvarme, så også på badeværelset er kolde tæer udelukket. Udover en behagelig temperatur, er der i badeværelset sat et ovenlysvindue op, som sørger for et stort naturligt lysindfald. Badeværelset er, ligesom resten af lejligheden, moderne indrettet med kvalitetsvarer. Hertil kommer de utrolig praktiske vaskemaskine og tørretumbler.

Fra opholdsrummet er der direkte adgang til jeres egen lukkede balkon. Balkonen er udstyret med lækre havemøbler og en el-grill, som både er sikker i brug på træbalkonen, men stadig giver jer lækker grillmad.

Kun 300 meter til stranden og 450 meter til centrum

Den 5-stjernede placering tæt på både by og hav giver jer mulighed for både at søge ro, men også aktivitet. Lad bilen stå og nyd den kilometerlange sandstrand, få en god italiensk is og slut dagen af med en omgang bowling.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1017 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1017 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 01. 2022