Totalrenoveret feriehus med stor terrasse og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 458, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6616
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet i det populære Søndervig ligger dette flotte, totalrenoverede (2018) feriehus med plads til 4 personer (og hund). Indretningen er både lys og moderne, en god kombination mellem det stilfulde look og den klassiske sommerhushygge. På den store terrasse finder alle feriegæster hurtigt en plads i solen, og beliggenheden er ganske ugeneret – tæt på både hav og by.

Stilfuld og hyggelig indretning på én og samme tid

Det flotte feriehus på Nordsøvej 458 har i 2018 gennemgået en totalrenovering, og den lækre og moderne stil skinner klart igennem i indretningen, samtidig med, at den klassiske sommerhushygge er bevaret.

De lyse farver skaber en imødekommende atmosfære, mens de skarpe kontraster sætten prikken over i’et i de stilfulde omgivelser. I stuen står brændeovnen klar til at sprede ekstra varme og feriestemning, og gennem store vinduespartier har I udsigt til den smukke natur, I er omgivet af.

Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og en god stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Der er vandbåren gulvvarme i hele huset, som mindsker strømomkostningerne. Derudover er der Chromecast i stuen.

Stor, lækker terrasse og gåafstand til hav og by

Rundt om huset går en lækker, stor terrasse, hvor I rigtig kan brede jer ud og nyde de solrige dage. Den naturskønne beliggenhed er helt ugeneret, og I har udsigt til det lyngklædte klitlandskab hele vejen rundt.

I kommer til at bo i gåafstand til både stranden og byen, og der er ingen tvivl om, at ferien kommer til at byde på masser af underholdning for alle aldre. Kun 350 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som året rundt byder på imponerende naturoplevelser, og Søndervigs hyggelige bymidte kan ligeledes nås på gåben.

Her er I garanteret en fantastisk ferie midt i den flotte natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6616

D.
sagde , Odense C

Dejligt hus, med god sans for indretning. Meget hyggeligt og ugenert placeret. Savner måske gardiner til de store vinduespartier i stuen, til de mørke vinteraftener. Kommer gerne igen

D.
sagde , Hedensted

Fantastisk indrettet – monster hyggeligt og autentiskt og ligger super centralt og alligevel helt isoleretSoverum:
Bolig-/Grundareal:72 / 1.208
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...