Charmerende hus til både lystfisker og familie med hund

4
icon
icon
icon
icon
2518
Krattet 2, Søndervig - Søg på husnr. i6738

Velindrettet, charmerende og flot renoveret feriehus, der er smagfuldt og indbydende indrettet. Huset ligger på en delvist afskærmet naturgrund og har dejlige terrasser mod øst og vest. I carporten er der indrettet et lille grovkøkken, perfekt til en lystfisker. Tilladt at medbringe 1 hund.

Charmerende feriehus i Søndervig med gode lystfisker forhold

Et charmerende feriehus i Søndervig, som blev gennemgribende renoveret i 2011. Huset fremstår lyst og indbydende og har rengøringsvenlige overflader over alt. For lystfiskere er huset særdeles velegnet, da der er en stor fryser og i carporten er der indrettet et lille grovkøkken, hvor man kan rense den friskfangede fisk. Har man brug for yderligere frysekapacitet, er der mulighed for at leje en ekstra fryser hos Esmark.

En skøn lukket terrasse til glæde for familiens børn og hund

Den store og helt lukkede sydøstvendte terrasse er perfekt til de familier, som har børn og hund med. På plænegrunden har børnene mulighed for både boldspil og leg på gyngestativet. Grunden er godt afskærmet med træer, så man har god mulighed for privatliv på grunden og på terrassen. Søndervig centrum er kun ca. et par kilometer væk. Her er der rig lejlighed for at shoppe i byens mange butikker eller afprøve badebyens udvalg af restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...