Lyst sommerhus med stråtag, spa og sauna i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6468
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Jakob Bondes Vej 14 i Søndervig ligger dette pæne og velholdte sommerhus, som har en lys og venlig indretning. Det stråtækte sommerhus rummer plads til op til 6 personer, der vil holde en ferie tæt på Vesterhavet. I feriehuset er der både spa og sauna, der sørger for masser af afslapning til jer på ferien.

Lys og venlig indretning med spa og sauna på badeværelset

Sommerhuset på Jakob Bondes Vej 14 rummer en lys og venlig indretning, som I helt sikkert vil finde jer godt tilpas i på ferien. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor I kan tilbringe hyggelige feriestunder med god mad, sjove spil og spændende film. Brændeovnens varme og knitren i baggrunden fuldender den gode feriestemning.

På sommerhusets 98 kvadratmeter finder I 3 gode soveværelser, som alle har hvidmalede trævægge og trælaminatgulve. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med en etageseng.

Sommerhuset har 1 badeværelse, hvor I også finder feriehusets højdepunkter; spaen og saunaen. Her er der lagt op til rolige, afslappende stunder, hvor I kan komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier op igen.

Gode terrasser til de varme feriedage

Sommerhuset har flere dejlige terrasser, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Mod vest er der en delvist afskærmet terrasse, hvor I har en skøn udsigt ud over klitlandskabet mod vest. Mod øst er der en skøn terrasse, som I kan nyde dagens første kop kaffe på til solopgangen, mens resten af familien stadig sover.

Mod syd har I en terrasse, som I kan tilbringe det meste af dagen på. Her kan I nyde solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene, der står til rådighed for jer. Der står også en grill til rådighed for jer, som I kan lave lækre grillmiddage på.

Sommerhuset er beliggende på en skøn naturgrund, som børnene uden tvivl vil elske at rende rundt at lege på. Der er også et gyngestativ til børnene på grunden.

Hold ferie tæt på Vesterhavet

Med kun 800 meter til Vesterhavet bor I tæt på de brusende, blå bølger og de smukke sandstrande. Uanset hvordan vejret arter sig, så er det uden tvivl værd at tage en tur til Vesterhavet, hvor gåture langs stranden er ren terapi for sjælen.

Fra jeres feriematrikel har I heller ikke langt til Søndervig, hvor mulighederne er mange for både børn og voksne. Her er der både gode indkøbsmuligheder, skønne spisesteder, legepladser, golfbaner, aktivitetscenter og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6468

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben hier ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus in einer schönen Gegend mit vielen Möglichkeiten zum Wandern, Rad fahren oder auch nur mal eben entspannen und ausruhen. Genieße die Terrassen und die Stimmung zum Sonnenuntergang. Det er Hygge in Denmark.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut ausgestattet und mit den drei Terrassen hat man zu jeder Tageszeit Sonne.
Die Sauna funktioniert sehr gut und die Preise für Strom und Wasser sind fair.
Was mir auch gut gefallen hat ist, dass das Haus von der Straße aus nicht einzusehen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Ambiente war stimmig. Die Umgebung sehr ruhig, bei geöffneten Fenster kann man das Meer rauschen hören. Für uns war es ein erholsamer Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...