Dejligt feriehus med 2 hunde tilladt og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Fyrrekrat 9, Søndervig - Søg på husnr. i6594

Et rigtig dejligt og meget velholdt feriehus med 2 hunde tilladt. Huset ligger på en herlig uforstyrret og afskærmet grund for enden af en lille stikvej. Til huset er der en lukket terrasse, super dejligt når man har hunde med.

Hyg dig i Søndervig

Søndervig

er en herlig afslappet lille badeby kun 10 km fra Ringkøbing. Her keder du dig aldrig, her er masser af aktiviteter både inde og ude og for store og små. I byen er der et vel af gode butikker med gode tilbud og spændende nyheder, samt spisesteder for enhver smag. Feriehuset ligger i gå afstand til Søndervig.

 

 

Personlig og hyggelig indretning

Et virkeligt dejligt og meget velholdt feriehus med en sød og hyggelig indretning. Huset råder over 2 dejlige dobbeltværelser og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Et rigtig godt og stort badeværelse med spa og sauna, lige til et par timers forkælelse efter en lang gåtur ved havet. Stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden, et rum hvor mange gode timer kan tilbringes. Tænd for brændeovnen og lad varmen og hyggen strømme igennem rummet – og med brændeovnsgitteret rundt om brændeovnen kan du slappe helt af også når der er børn og hund med. Her er alt hvad du har brug for i din ferie.

Hygge på terrassen

En rigtig dejlig grund med en naturlig afskærmning af træer og buske. Grunden er hyggelig indrettet med gynger og sandkasse for de små. Terrasse er lukket, så du kan rolig lade terrasse døren stå åben og lade din hunde nyde at de frit kan gå ind og ud af huset. Terrassen er lidt overdækket i form af huset tag og det gør at man kan nyde de lange sommeraftener lidt længere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.367
Renoveret / Byggeår:2012 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...