Hyggeligt stråtækt feriehus i Søndervig kun 500m fra havet

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 318, Søndervig - Søg på husnr. i6733

Midt i Søndervigs skønne klitlandskab, kun en gåtur væk fra både Vesterhavet og centrum, ligger dette hyggelige stråtagshus til 5 personer. Indretningen oser af hygge med flot interiør, brændeovn og helt nyt køkken og badeværelse, og der er masser af terrasseplads, så I kan nyde solen og den friske luft.

Ferieidyl, hyggelig indretning og harmonisk atmosfære

Allerede udefra udstråler det stråtækte feriehus på Nordsøvej 318 ferieidyl i stor stil, og denne atmosfære bliver fulgt op af den flotte indretning, hvor lyse farver, flot møblement og små detaljer binder hele huset sammen og skaber en harmonisk stemning.

Feriehuset har både fået helt et nyt badeværelse og et nyt køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen. Det åbne opholdsrum inviterer til hyggelige stunder med madlavning, kortspil og afslapning på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Med til huset hører et anneks, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren står. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og en hurtig og stabil internetforbindelse står til rådighed.

Flere gode terrasser og god beliggenhed tæt på hav og by

Fra opholdsrummet er der udgang til husets terrasser med en overdækket, afskærmet og åben del. Her kan I rigtig dase på de varme sommerdage med en kold drink eller læse en god bog i skyggen under den overdækkede terrasse. Om aftenen kan I tænde op i grillen, spise en dejlig middag og nyde et glas vin i den gyldne aftensol.

Feriehuset har en skøn beliggenhed i det populære ferieområde Søndervig. Der er kun 10 minutters gang til feriebyens centrum, som både har spændende forretninger, restauranter, iscaféer og flere forskellige aktivitetstilbud.

Det brusende Vesterhav befinder sig 500 meter fra feriehjemmet og inviterer til lange spadsereture langs vandet og bølgebadning i årets lune måneder. Fra klittoppen kan I også overvære de smukke solnedgange helt tæt på, når dagen går på hæld.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.630
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...