Charmerende stråtagshus med sauna og vildmarksbad på skøn naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 70, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6494
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Frans Julius Vej 70 ligger dette skønne stråtagshus (med sauna!) på en stor naturgrund omgivet af den herlige, vestjyske natur. Det brusende Vesterhav ligger kun cirka 700 meter væk. Her kan I holde ferie med op til 6 personer – slappe af og tanke nye kræfter omgivet af smuk natur.

Renoveret feriehus med brændeovn og sauna

Feriehuset blev opført i 1983 og er renoveret i både 2018 og i 2023. Indretningen er en god kombination af moderne og klassiske elementer, og de lyse lofter og vægge skaber en indbydende atmosfære. Den hyggelige stue er indrettet med gode møbler og en moderne brændeovn, som spreder varme og stemning året rundt.

Det moderne og lyse badeværelse er indrettet med gulvvarme og sauna, som indbyder til selvforkælelse efter en lang travetur på stranden.

Feriehuset egner sig perfekt til en familie med børn. Det er udstyret med 3 soveværelser, et med dobbeltseng, de to andre med enkeltsenge. Ud over praktiske faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine får I også en hurtig og stabil internetforbindelse.

Lækker terrasse med god udsigt og vildmarksbad

Fra stuen er der udgang til den lækre terrasse, som er delvist afskærmet og overdækket. Gode havemøbler, en grill og liggestole står klar, så I kan nyde de varme sommerdage til fulde. Fra terrassen har I en smuk udsigt til den store naturgrund og det unikke hede- og klitlandskab.

På den store græsplæne kan børnene få lov til at tumle og lege, og bag huset er der anlangt en uforstyrret fliseterrasse med vildmarksbad, hvor I kan sænke kroppen ned i det dejligt varme vand, mens I nyder den friske havluft og den fantastiske stjernehimmel.

Det brusende Vesterhav befinder sig kun en kort gåtur væk, gennem den fascinerende, vestjyske natur. Stranden er til hver en årstid et besøg værd. I Søndervig venter jer hyggelige caféer, forskellige restauranter og fine indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6494

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus würde ich meinen Freunden und Bekannten weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist super,bis zum Strand 7 Minuten zu Fuß. Es ist nicht weit bis zu nächsten Einkaufsmöglichkeiten und bis zum Bäcker. Das Haus ist gut ausgestattet und ist sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und gute ausgestattetes Haus, es hat uns an nichts gefehlt und wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...