Hyggeligt, strandnært sommerhus med udestue og lukket terrasse

3
2068
Hafavej 30, Søndervig - Søg på husnr. i6727

Dette fine sommerhus på Hafavej 30 rummer plads til 4 personer og ligger kun 300 meter fra Vesterhavet. Den indbydende indretning med brændeovn skaber den perfekte ferieatmosfære, og med en skøn udestue og en dejlig, lukket terrasse, kan I nyde udsynet til ferieområdet i al slags vejr. Hunden er også velkommen!

Lyst og indbydende sommerhus med brændeovn og udestue

Sommerhuset i Søndervig er lyst og indbydende indrettet, og I vil hurtigt falde til i det lille feriehjem, som med sine små pyntedetaljer i stue og køkken har noget ekstra personligt og charmerende over sig.

Det åbne, kombinerede køkkenalrum og stuerum bliver familiens mødested, og her kan I samles om madlavningen eller til en afslappende aften på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, som tager den værste oprydning efter middagen.

Et af husets highlights er den hyggelige udestue, hvor I har udsyn til den grønne have og resten af det livlige ferieområde i Søndervig – et oplagt sted at drikke eftermiddagskaffen eller tage et spil kort, når vejret ikke er helt med jer.

Lukket terrasse, stor græsplæne og kort vej til strand og by

På de varme solskinsdage kan I rykke ud på den fine, lukkede terrasse, hvor I roligt kan lade børnene og hunden løbe rundt, mens I læner jer tilbage i liggestolene eller er i gang med at forberede aftenens middag på grillen. Rundt om huset går også en stor græsplæne, hvor der kan leges og spilles bold dagen lang.

Sommerhuset har en god central beliggenhed tæt på Søndervigs centrum, som byder på et hav af aktiviteter for alle. Her kan I blandt andet bowle, spille tennis eller minigolf, shoppe eller spise softice.

Stranden ligger kun 300 meter væk og er et “must” på ferien. Både store, små og firbenede gæster vil elske en udflugt til den brede sandstrand, som ligegyldigt årstid, vind og vejr byder på nye, spændende naturoplevelser.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...