Dejligt feriehus med spa og sauna, tæt på hav og fjord, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon
P Snejkers vej 49, Søndervig - Søg på husnr. i6717

Her på P. Snejkers vej 49, lige syd for Søndervig, ligger dette skønne feriehus, tæt ved både det brusende Vesterhav og Ringkøbing fjord.

Strandnær ferie i godt og velindrettet feriehus

Dejligt, nyrenoveret (2019) træferiehus på stor grund, i rolige omgivelser. Huset er godt og lyst indrettet i afslappende skandinavisk stil, hvor det kombinerede opholdsrum med stue og køkkenafdeling er husets centrum. Køkkenafdelingen er veludrustet og selvfølgelig med mikroovn og opvaskemaskine, så man ikke behøver at bruge alt for lang tid i køkkenet.  

Fra køkkenet er der åbent ind til spiseplads og stuen, så man hele tiden er en del af selskabet, selvom man står i køkkenet. Stuen indbyder til socialt samvær og hygge foran brændeovnen på de lidt køligere dage – måske med en god bog – eller med familiespil.   

Huset er til 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 soverum med hver en dobbeltseng.

I det velindrettede badeværelse er der foruden gulvvarme, også spa og sauna, så man også har mulighed for lidt wellness på ferien, hvilket vil være en god afslutning på en dejlig efterårsdag i naturen.

Vaskemaskine og tørretumbler gør det nemt at pakke til ferien – man kan jo altid vaske undervejs, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

Huset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. flotte træ-laminatgulve overalt.

Nyd solnedgangen over klitterne fra terrassen

Rundt om huset her på P. Snejkers vej 49, er der en dejlig lukket terrasse på de tre sider. Her kan man roligt lade både børn og familiens firbende ven løbe frit. Man vil også altid kunne finde læ og en solplet rundt om huset.

En dejlig grill middag på terrassen må være den ultimativ e nydelse, med Vesterhavets brusen og solnedgangen over klitterne i baggrunden. I6717

Bo tæt på naturen og besøg bl.a. Bagges Dæmning  

Naturen ligger lige udenfor døren. Udover ture i det skønne klitlandskab og langs Vesterhavet, er Ringkøbing Fjord også inden for rækkevidde. Bagges Dæmning ligger kun ca. 800 m væk og der er bl.a. dejlige cykel- og gangstier over den. Hele området er kendetegnet ved gode cykelstier, lige bag klitterne, væk fra vejen og igennem naturen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 2.277
Renoveret / Byggeår:2019 / 1989

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...