Hyggeligt sommerhus med ugeneret terrasse og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Ane Kathrines Vej 4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6607
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervigs lyngklædte klitlandskab ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. I vil straks falde til i den smagfulde indretning, som både omfatter den klassiske brændeovn og en praktisk opvaskemaskine. Terrassen er afskærmet og lukket, og her kan I helt ugeneret nyde det gode vejr. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Smagfuld indretning med brændeovn og opvaskemaskine

Sommerhuset på Ane Kathrines Vej 4 emmer af hygge. Indretningen er smagfuld og charmerende med afdæmpede farver og søde detaljer, der gør ferieboligen endnu mere hjemlig og hyggelig.

Det åbne opholdsrum fungerer som sommerhusets hjerte, og her er køkken og stue slået sammen til ét stort fællesrum. I centrum står den klassiske brændeovn, som spreder masser af god stemning og varme på de kølige feriedage.

Det veludstyrede køkken rummer alt, hvad feriekokken har brug for, og når der skal ryddes op efter maden, klarer opvaskemaskinen det værste arbejde. Der er en vaskemaskine, så ungernes beskidte tøj hurtigt kan blive rent igen, og den hurtige og stabile internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Ugeneret terrasse, hyggelige siddekroge og smuk natur

Fra stueafdelingen kommer I ud på den afskærmede terrasse, hvor I helt ugeneret kan nyde det gode vejr og den friske havluft. Der er god læ, og selv på en blæsende efterårsdag kan I tage kaffen med udenfor. Her kan i sidde og hygge jer mens ungerne hopper en tur på trampolinen. 

Der er flere hyggelige siddekroge rundt om feriehuset, og I kan følge med solen hele dagen. Nyd udsigten til den flotte vestjyske natur med lyng, hede og klitlandskab så langt, øjet rækker.

Det brusende Vesterhav ligger i gåafstand til ferieboligen, og Søndervigs hyggelige bymidte er kun få minutters kørsel væk – her er der underholdning for alle aldre og enhver interesse.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6607

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes, sehr sauberes und funktionales Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Es sind viele Küchenutensilien, viel Geschirr und sogar einiges an Spielen/Puzzle vorhanden.
Gemütliche Lage und der Strand ist in 10 Minuten entspannt zu Fuß erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein wirklicher Traum. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, hätte es die Möglichkeit gegeben zu verlängern hätten wir es gemacht. Unser Sohn war so begeistert vom Trampolin und der Hund hat die eingezäunte Terrasse geliebt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.769
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...