Hyggeligt feriehus med brændeovn tæt på havet

3.5
3228
Jakob Bondes Vej 81, Søndervig - Søg på husnr. i6019

På en skøn naturgrund tæt på havet ligger dette skønne feriehus med plads til 5 klar til jeres drømmeferie ved Vestkysten. Her er det perfekte sted for familien, to vennepar eller dig og din partner at komme ned i gear og tilbringe en dejlig tid sammen.

Lyst og dejligt sommerhus med brændeovn

Dette smukt indrettede sommerhus med brændeovn er både velegnet til en familieferie og en romantisk ferie for to. Huset ligger næsten helt i enden af Jakob Bondes Vej og dermed kun et stenkast fra havet og den dejlige strand, hvor I kan tilbringe mange dejlige timer sammen med lange gåture ved vandkanten. Hjemme i huset kan I slutte dagen af med at slappe af i den lyse men hyggelige stue, fyre op i brændeovnen og tage et spil kort eller nyde et godt glas vin, mens varmen buldrer derud af. Hvad mere kan man ønske sig?

Hyggelig og personlig indretning

Husets hvidmalede vægge og spær og smagfulde indretning, kombineret med det varme klinkegulv, giver en stemning, så I, som gæster, hurtigt vil føle jer godt tilpas. Huset er dermed udstyret med et splinternyt køkken, hvor i sammen kan lave mad. Stuen er, på grund af det store vinduesparti, meget lys og venlig. Udsigten til klitterne gør, at man også indenfor føler, at man er tæt på naturen. Store dobbeltsenge i 2 af husets soverum og en 140 cm bred seng i det 3. giver garanteret plads til en god nattesøvn efter en dag med masser af frisk havluft.

Skønne læterrasser

Så I til enhver tid kan nyde husets ugenerte beliggenhed midt i den skønne natur, er der flere terrasser rundt om huset. Når der rigtigt skal slappes af, er den 70m2 store sydvendte solterrasse et hit. Her er god plads til solvognene, og I ligger dejligt i læ af klitten med den fortryllende duft af hav, lyng og marehalm i næsen. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde lidt godt mad imens solen går ned bag klitterne og de første stjerne titter frem.

Nyd omgivelserne og naturen i Søndervig

Har du taget cyklen med hjemmefra, så er det oplagt at cykle igennem klitterne og området på naturstien, som fører fra Søndervig helt ned til Nymindegab. Fra huset kommer I hurtig til havet og stranden, som er en af Danmarks bedste strande, hvor I kan tage en dejlig lang gåtur med hunden.

Vil I gerne opleve noget, så kan I hos Beach Bowl blandt andet køre på segway, spille tennis og minigolf. Hvide Sande, en populær ferieby syd for Søndervig, er også et besøg værd. Hvide Sande har flere gode restauranter og shoppingmuligheder, og ønsker I mere action, finder I det også i Hvide Sande bl.a. hos “Kabelpark” hvor I kan teste jeres evner på vandski eller wakeboard.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...