Flot feriehus i Søndervig med sauna kun 200 meter fra havet

5
5138
Nordsøvej 66, Søndervig - Søg på husnr. i6452

Dette flotte, nybyggede (2018) feriehus i Søndervig ligger kun 200 meter fra Vesterhavet, og der er lagt op til en dejlig ferie tæt på vandet med op til 6 personer og 1 hund. Indretningen er moderne og stilfuld, og på den skønne terrasse kan I nyde de varme solskinsdage og den friske havluft.

Moderne indretning med stort badeværelse og sauna

I det velindrettede ferierum er stue, køkken og spiseafdeling slået sammen til ét stort fællesrum, hvor rammerne er sat for en masse nye ferieminder med hele familien. Huset er rummeligt hele vejen igennem, den smagfulde indretning skaber en god ferieatmosfære og de store vinduer lukker solens lys indenfor.

Det store badeværelse gemmer på en ekstra wellness-hemmelighed; I får nemlig jeres egen sauna, hvor I kan slappe af og forkæle jer selv lidt ud over det sædvanlige på ferien.

De praktiske faciliteter, heriblandt vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, gør ferien så nem og ukompliceret som muligt, og I kan nyde de stille feriedage langt væk fra hverdagens stress og jag.

Få minutter til Vesterhavet og Søndervigs centrum

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed, og få minutters gang bringer jer til det brusende Vesterhav, hvor I kan tage en frisk dukkert eller gå en tur langs vandet. De solrige dage kan også nydes på den skønne terrasse, og selv på regnfulde dage kan I sidde i ly og læ og nyde den vestjyske natur under den overdækkede del.

Søndervigs hyggelige bymidte er ligeledes kun få minutter væk, og både på gåben eller på cyklen kommer I hurtigt til de mange fine forretninger og caféer, hvor der kan shoppes, spises god mad og købes lækre softice. Når I ikke er på udflugt i nærområdet, er I velkommen til at parkere jeres bil i garagen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...