Dejligt sommerhus til hyggelig familieferie

3
1848
Jens Jensens Vej 32, Søndervig - Søg på husnr. i6123

Rigtig dejligt sommerhus til den hyggelige familieferie. Her er højt til himmelen, frisk vesterhavsluft og et fint sommerhus på en stor naturgrund med en dejlig træterrasse, ideel til de hyggelige stunder.

I et børne og hundevenligt område i Søndervig ligger dette hyggelige feriehus på en stor naturgrund. Huset ligger på en lukket vej, så det er meget begrænset hvor megen trafik der er forbi huset.

Husets størrelse gør at det både er hyggeligt for et par at holde ferie, men de 3 soverum gør samtidig, at det også sagtens kan fungere som en hyggelig feriebase for hele familien.

Indenfor er huset lyst og godt indrettet, en dejlig knitrende brændeovn sørger hurtigt for hyggelig varme, og huset har en energibesparende varmepumpe så huset let varmes op.

Dejlig terrasse rundt om huset

Feriehuset har en dejlig træterrasse, der sørger for at der altid er et hyggelig sted hvor der kan findes sol eller læ. Den store naturgrund gør at man er meget ugeneret når man opholder sig udenfor.

Området er ideelt til lange trave og cykelture i det smukke landskab, og Søndervig strand er virkelig et kapitel hel for sig selv, en fantastisk strand til gåture, leg og solbadning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.286
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...