Luksuriøst feriehus i Søndervig med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 76, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6606
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Centralt i Søndervigs populære ferieområde står denne feriedrøm og venter på jer. Det luksuriøse feriehus er opført i 2018, og indretningen er både stilfuld og kvalitetsbevidst. Huset byder på masser af wellness med både sauna og udendørs spabad.

Stilfuld og kvalitetsbevidst indretning med sauna

Det nybyggede (2018) luksushus rummer plads til 6 personer og har alt, hvad feriehjertet begærer. Indretningen er stilfuld og lækker med moderne og kvalitetsbevidst interiør, som opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme.

Huset er rigtig rummeligt med 125 kvadratmeter at brede sig ud på. Det er indrettet med 2 badeværelser, og på det største har I adgang til jeres egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien.

Der er sørget for alle moderne bekvemmeligheder, og huset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse. Alt hvad I skal bruge til en komfortabel og dejlig ferie på den jyske vestkyst.

Lækker terrasse med udespa og central beliggenhed tæt på stranden

Rundt om huset går en lækker terrasse, hvor alle gæster nemt finder en plads i solen. Der er både en overdækket og åben del, så I kan søge ind i skyggen, hvis det bliver for varmt, eller nyde den friske havluft selv på regnfulde dage.

Den luksuriøse stil fortsætter udenfor. Her står et lækkert udendørs spabad, som kan benyttes hele året rundt. Så husk badetøjet, ligegyldigt om I holder ferie i det varme sommervejr eller det frostklare vintervejr.

Feriehuset ligger både centralt og strandnært. Der er kun få minutters gang til den nærmeste strandopgang, og Søndervigs hyggelige bymidte kan også hurtigt nås til fods.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6606

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus! Tolle Raumaufteilung, alles sehr großzügig und hochwertig; wir haben die Woche hier sehr genoßen.
Und nur wenige Minuten zu Fuß zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet. Besonders schön ist der Whrilpool und die Sauna! Das geräumige Wohnzimmer lädt zum Verweilen ein! Der Aussenbereich ist nicht einsehbar und mit einem tollen Dünenbeet umrandet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes, gepflegtes Haus. Alles vorhanden, was man braucht. Sehr sauber.
Schöne, große, überdachte Terrasse.
Nicht weit zum Strand und Einkaufen.
Toll: Jedes Zimmer hat eine eigene Außentür. Leider kann man diese nicht kippen. Zum Schlafen bei offenem Fenster nicht so geeignet. Bei diesem Haus aber ein klares Luxusproblem!
Der eingebaute Kamin ist ein Gaskamin und lässt sich per Knopfdruck einschalten, im Winter würden wir einen Holzkamin bevorzugen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 838
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, tæppe med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...