Femstjernet feriehus med spa og sauna tæt på hav og by

5
4878
Nordsøvej 462, Søndervig - Søg på husnr. i6688

Kan I godt lide luksus, og vil I gerne bo i gåafstand til både havet og byen? Så er Nordsøvej 462 den perfekte ferieadresse til jer! Det nyopførte hus (2019) er stilfuldt indrettet med lækre faciliteter – heriblandt sauna og spabad -, og den fantastiske beliggenhed få minutters gang fra havet og kort vej fra Søndervigs centrum er prikken over i’et. 

Rummeligt luksushus med sauna og spabad

Det luksuriøse feriehus råder over i alt 120 kvadratmeter, og der er god plads til familien på 6 personer. De lyse farver og det stilfulde interiør sætter den helt rigtige feriestemning, og I vil hurtigt falde godt til i de flotte og rummelige omgivelser.

Store vinduespartier åbner huset endnu mere op, og det er især tilfældet i det store køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige stunder foran den knitrende brændeovn.

Huset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, det ene med tilgang fra et af soveværelserne og det andet med et lækkert spabad. I skuret udenfor finder I desuden husets sauna, som byder på god varme på selv de koldeste feriedage.

Gode terrasser og fantastisk beliggenhed 

Rundt om huset finder I mange gode kroge, hvor I kan sidde og nyde solen og den friske havluft. Der er både åbne, afskærmede og overdækkede dele af terrassen, så der er noget for enhver smag, og der er selvfølgelig sørget for både havemøbler, liggestole og grill.

Beliggenheden er helt perfekt til en ferie ved Vesterhavet. I kommer til at bo midt i det lyngklædte klitlandskab med kun 450 meter til stranden og de brusende bølger, som ligegyldigt årstid, vind og vejr bestemt er et besøg værd.

Også Søndervigs hyggelige bymidte ligger inden for gåafstand. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker, souvenirshop og aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I blandt andet kan bowle, spille minigolf, dyrke fitness eller tage et slag tennis.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...