Charmerende og godt beliggende hus i Hvide Sande 200 m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Stormgade 24, Hvide Sande - Søg på husnr. F4923

På Stormgade 24 i den sydlige del af Hvide Sande finder I dette charmerende byhus, med en hel fantastisk beliggenhed. Her er kun 200 meter til én af Vestkystens flotteste sandstrande.

Nyd den gamle bydel og det oprindelige Hvide Sande. Parker bilen og oplev Hvide Sande til fods. Det hele er indenfor rækkevidde.

Dejligt lyst og velindrettet hus med 2 badeværelser

Med hele 2 badeværelser og 8 sovepladser fordelt på 4 soverum, er huset ideelt til den store familie, eller til to familier, som ønsker at holde ferie sammen.

Huset er af flere omgange renoveret og fremstår i dag lyst og indbydende. Hjertet i huset er det lyse opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Her er selvfølgelig alt, hvad man har brug for til mange mennesker – bl.a. 180 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Opholdsstuen er lys og indbydende, og på de lidt køligere dage, kan man lade sig dumpe ned i sofaen med en kop kaffe og en god bog.

Vaskemaskine og tørretumbler i huset gør det nemt at pakke til al slags vejr.

Lukket have med Vesterhavet i baggrunden

Huset her ligger på en dejlig, helt lukket grund. Her kan man roligt lade børnene og familiens firbenede venner lege frit, alt imens man nyder solens stråler, havets salte duft og konstante brusen i baggrunden.

En hyggelig og veltilberedt grillmiddag på terrassen, mens man ser solen farve aftenhimlen orangerød over klitterne, må være den ultimative nydelse og afslapning.

Oplev Hvide Sandes charme og mærk Vesterhavet

Her i Danmarks vestligste fiskeriby, hersker en autenticitet og virkelighed, som man ikke kender mange steder. Oplev stemningen og de lidt ældre huse her, som bærer præg af det barske liv, her var for år tilbage.

Det er noget særligt at bo i denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske – Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.
Byen er fuld af oplevelser – en tur på havnen er altid interessant. Oplev også en fiskeriauktion og byens mange butikker og restauranter.
Lige udenfor byen, finder I vandaktiviteter, så som surfskole og vandskibane
 
 

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 608
Renoveret / Byggeår:2009 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...