Eksklusiv ferielejlighed til 6 pers. ved fjorden, hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 114 St. , Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4931
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Langsand 114, i kanal-feriebyen ved Tyskerhavnen og lystbådehavnen. Her bor I midt i Hvide Sande by – og oplever fiskerbyen ”indefra”.  Ferielejligheden her har en unik beliggenhed – på kanten af fjorden – og kun en kort spadseretur fra det fascinerende Vesterhav.

Langsand – langs vand, er en flot ferieby med kanaler, opført i 2020. Lejlighederne her er kendetegnet ved et nærområde med små kanaler og en helt speciel maritim stemning.  

Lys og smagfuld indrettet lejlighed med 2 badeværelser

Lejligheden er flot og smagfuldt indrettet i skandinavisk stil. Her er plads til 6 personer og familiens hund, – fordelt på 3 lyse soverum, heraf 2 med hver en dobbeltseng og et værelse er med 2 enkeltsenge.

Her er hele to flotte badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, hvor man rigtig kan lade sig forkæle, måske efter en lang dag i klitterne og ved vandet.  

Det kombinerede spise- og opholdsrum er stort og lyst indrettet i eksklusive materialer. I den moderne og veludrustede køkkenafdeling har I alt, hvad der er nødvendigt til en vellykket ferie, herunder fryser og opvaskemaskine. Gulvene er flot lys træ-laminat.

Stuen er hyggelig indrettet med store panoramavinduer mod syd, som giver et fantastisk lys – og man får nærmest solopgangen og marinamiljøet ”helt ind i stuen”.

I lejligheden findes også vaskemaskine, som gør det ment at pakke let – til alt slags vejr.  

Nyd fjorden og den fantastiske stemning fra den store terrasse mod vandet

På den store, sydvendte og delvis overdækkede, terrasse lige udenfor stuen – og i vandkanten – kan man virkelig nyde naturen og fiskerbyen Hvide Sande her.

Køb gerne friskfangede fisk på havnen af de lokale fiskere til grillen – eller fang dem selv. En aften her på terrassen med god mad – og god vin, med solnedgangen og havets salte duft, må være den ultimative nydelse og afslapning og balsam for krop og sjæl.

Her i Hvide Sande oplever I det autentiske miljø ved lystbådehavnen og Æ Tyskerhavn, som i årtier har været landingsplads for fjordfiskeriet. Det er noget særligt ved denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4931

D.
sagde , Danmark

Et fantastisk hus med en skøn udsigt som sætter morgenerne og dagene i et skønt lys
De små kanaler giver så megen ro og tid til stille eftertænksomhed
Det ville vi gerne gøre om igen

D.
sagde , Odense S

Et dejligt stort og superlækkert hus, med flot køkken, hvor der var de ting man skulle bruge. 2 rigtige gode badeværelser, med fin plads.
En rigtig dejlig teresse.

D.
sagde , Danmark

Et helt igennem dejligt feriehus, med alt hvad vi kunne ønske os.
Kan helt sikkert anbefale det til andre.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...