Dejligt feriehus midt i Hvide Sande – hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevej 3C, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4656
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Hvide Sande på Kirkevej 3C finder I dette lækre og topmoderne byhus, færdigbygget i 2020. Herfra er der udsigt over den oprindelige havn og slusen. Med sine 120 kvadratmeter er der rigtig god plads til 5 personer og måske familiens firbenede ven. Feriehuset er flot og lyst indrettet med loft til kip og store vinduespartier mod nord, som giver et fantastisk lys.

Et lækkert byhus i lys og skandinavisk stil

Bo i lækre omgivelser i hjertet af Hvide Sande, og nyd den fantastiske udsigt over den gamle havn og fjorden. Parkér bilen, når I kommer til feriehuset, og nyd ferien. I kan nå det hele til fods. Midtbyen når I på få minutters gang, ligesom den flotte sandstrand og Vesterhavet kun ligger 400 meter væk. Her har I alt, hvad I skal bruge til en skøn og afslappende ferie.

Feriehuset er lyst og lækkert indrettet med gulvvarme overalt og med alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Med de 2 fine badeværelser undgår I ventetid til tandbørstningen – og det er ideelt til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Desuden er der i dette feriehus ikke mindre end 4 tv’er. Herunder er 3 af dem smart-tv hvor I kan streame jeres ynglings film og serier. 

Skøn terrasse med idyllisk udsigt over fjorden

Der er 2 skønne terrasser ved feriehuset. Mod nordøst kan I drikke morgenkaffen og nyde roen, før byen vågner, til solopgangen over fjorden.

Mod syd er der en helt lukket terrasse. Her kan I slappe af helt ugeneret og nyde en skøn grillmiddag, måske med friskfangede fisk fra havnen, tilberedt på gasgrillen. Nyd middagen i skæret fra den smukke aftenhimmel. Udenfor vil I også kunne nyde et forfriskende skyl under udebruseren 

Vil I hellere se solnedgangen fra stranden, ligger den kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset – perfekt til en lille aftentur.

Hvide Sande – hjertet på Holmsland Klit

I Hvide Sande forenes by- og strandlivet. Her er der noget for alle, både store og små. Fiskerestauranter, tøjbutikker og iscaféer er blot nogle af de ting, I finder i byen, og det autentiske havnemiljø kan i det hele taget noget helt specielt.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4656

DK
D.
sagde , Danmark

Vi ankom til et rent og pænt feriehus. Vores store hund kunne kende området fra tidligere. Vi holder meget af hele Hvide Sande, byen, klitterne og udsigten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus für max 6 Personen und Hund.
Sehr gut ausgestattet, fast alle Räume mit Fernseher, x-box und Spiele, Gasgrill, großzügige Ausstattung der Küche, bequeme Ledercouch, Sehr gute Boxspringbetten für 1A Schlafqualität, viele Bücher (dänische, deutsche), großer Gefrierschrank, Ladestation für E-Auto, maritime Einrichtung, überall Fussbodenheizung, sehr günstiger Verbrauch durch Fernwärmetechnik!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, helles und geräumiges Ferienhaus in zentraler Lage mit guter Ausstattung und freier Sicht in die Hafenanlage, mitten im Zentrum bei der Kirche und dennoch ruhig gelegen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (249 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...