Topmoderne og luksuriøse 5-stjernet feriehus, kun 150 m fra havet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Karen Brands Vej 110 C, Årgab - Søg på husnr. E4955

Dette spændende og nybyggede træferiehus (2019) ligger for enden af en stik vej – på Karen Brands Vej 110 C i Årgab – og helt ud til det fantastiske klitlandskab, kun 150 meter fra det altid fascinerende Vesterhav og få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord. Tæt på surf skolen.

Her er virkelig alle muligheder for en skøn familieferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by, som ligger 3 km væk

Nyd naturen indefra og i smagfulde omgivelser

Dette flotte og spændende træferiehus er opført i gode materialer og hyggeligt indrettet, lyst og stilfuldt, i flot skandinavisk stil.

Et praktisk indrettet køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Spiseafdelingen og den hyggelige stue ligger i umiddelbar forlængelse af det åbne køkken. Mod øst er der store vinduespartier, med en storslået udsigt over feriehusområdet og Ringkøbing Fjord. Her får man solopgangen helt ind i rummet.

På de lidt køligere dage – eller efter en lang tur i klitterne, kan man nyde en god bog og en kop kaffe i sofahjørnet, foran den knitrende ild i brændeovnen, mens man nyder naturen indefra.

Her er 2 badeværelser..

Huset er til 6 personer, ideelt til den store familier, eller 2 par, som ønsker at holde ferie sammen. Her er 3 soveværelser, heraf er de 2 med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Her er 2 badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche.

Efter en lang dag ved havet eller i den omkringliggende natur, byder wellness afdelingen med Vildmarksbad og sauna på total afslapning og stort velvære.

Har man ikke lige pakket alt det helt rigtige til ferien her, er her hjælp at hente, eftersom der naturligvis både er vaskemaskine og tørretumbler i huset. En energireducerende varmepumpe finder I selvfølgelig også her.

Nyd solnedgangen over klitterne og Vesterhavets brusen fra terrassen

Der er skønne og store træterrasser hele vejen rundt om huset – og rig mulighed for at finde læ og nyde solen.  Om aftenen kan man nyde en veltilberedt grillmiddag, mens man ser aftensolen farve himlen orangerød over klitterne – med havets brusen og salte duft i baggrunden.

– Det må absolut være balsam for krop og sjæl – og den perfekte afslutning på en skøn feriedag ved Vesterhavet.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.252
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...