Luksushus med sauna og udendørs spa kun et stenkast fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 62, Årgab - Søg på husnr. E4784

På Strandkrogvejen 62, kun 50 meter fra Vesterhavet, ligger denne feriedrøm og venter på jer. Det femstjernede luksushus har alt, hvad hjertet begærer, og selv den mest kræsne feriegæst vil få alle krav stillet. Blandt de fede faciliteter finder I blandt andet en lækker og stor terrasse, en sauna og et udendørs spabad!

God plads, stilfuld indretning og praktiske faciliteter i top

Det 113 kvadratmeter store feriehus rummer plads til 8 personer og er et oplagt valg til en luksuriøs familieferie. Her venter jer en stilfuld indretning med moderne interiør og et hav af lækre faciliteter, som gør ferien ekstra god.

Husets centrum er det store opholdsrum, hvor køkken og stue er slået sammen. Her sørger store vinduesfronter for at åbne op og invitere solens lys såvel som de naturskønne omgivelser indenfor. Den klassiske brændeovn er selvfølgelig på plads, så I får en god varme hele året rundt.

Alle de praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindst en hurtig og stabil internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt.

Udespa og sauna, fed terrasse og fantastisk beliggenhed

På Strandkrogen er der helt fantastiske terrasseforhold, og den store træterrasse går hele vejen rundt om huset. Der er altså masser af plads til at sole sig og nyde de flotte omgivelser fra husets liggestole og havemøbler.

Den lukkede terrasse byder på et par ekstra fede highlights; herfra har I nemlig både adgang til jeres egen sauna og en lækker udespa. Her er alle muligheder for at slippe den travle hverdag og tanke ny energi på luksuriøs vis.

Ud over den fantastiske terrasse får I også en helt exceptionel beliggenhed. Vesterhavet ligger kun 50 meter væk, og der står intet i vejen for en strandudflugt. Der er ligeledes kun en lille gåtur til havnebyen Hvide Sande, hvor masser af fine butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter venter på jer.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...