Feriehus med skønne terrasser direkte ved klitterne

5
5728
Tingodden 103, Årgab - Søg på husnr. E4535

Det er ikke kun den gode beliggenhed, der gør feriehuset yderst attraktiv og velegnet til en dejlig afslappende ferie. Indvendig har du en rigtig flot og praktisk indretning, så du straks føler dig godt tilpas og kommer i den helt rette feriestemning.

Feriehuset indbyder til samvær, afslapning og selvforkælelse

Feriehuset er bygget og indrettet med omtanke for, hvordan du får den bedst mulige ferie. Her er der både plads til samvær og kvalitetstid med familien, uanset om det er omkring sjove spil, planlægning af feriens udflugter eller bare hyggesnak over en lækker middag.

I feriehuset har du også både spabad og sauna. Giv børnene lov til at boltre sig i de varme bobler. Og senere, når roen har sænket sig, kan du selv nyde et par timers selvforkælelse, hvor varmen får kroppen til at slappe helt af.

Nyd de gode terrasser og udsigten til de smukke klitter

Ved feriehuset har du nogle rigtig dejlige terrasser, så du også kan sidde ude og nyde ferien. At sidde her og lytte til bølgerne i det fjerne, dufte den salte havluft og nyde den smukke udsigt til klitterne giver ro i sjælen og fornyet energi.

En af terrasserne er overdækket, og her vil du kunne forlænge sommeren, ligesom en lille sommerbyge ikke kan sætte en stopper for en hyggelig grillaften.

Oplev den fantastiske beliggenhed helt tæt på stranden

Den smukke beliggenhed helt tæt på klitterne giver en smuk udsigt og god anledning til at opholde sig på terrasserne, så snart vejret tillader det.

Men feriehuset ligger også meget tæt på Vesterhavet og den gode sandstrand, der indbyder til lange gåture langs vandet hele året rundt. Og at lege og tumle i sandet er en skøn oplevelse for hunde, børn og barnlige sjæle.

På de varme sommerdage vil du især nyde den korte afstand til stranden, hvor den friske brise og de salte bølger er dejlig kølende og forfriskende.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...