Kvalitetshus med 3 badeværelser og fjordudsigt

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 38, Årgab - Søg på husnr. E4363

Skønt feriehus i Årgab, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten; hverken på byggematerialer, inventar eller møbler. Derudover har det en god beliggenhed, så du har den smukke natur lige udenfor døren. Perfekt til en familie med børn og hund.

Et kvalitetshus i Årgab med fjordudsigt fra stue og overdækket terrasse

Et lækkert og særdeles indbydende kvalitetshus beliggende på en kuperet klitgrund i Årgab. Herfra har du en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord fra både stuen og den skønne overdækkede terrasse mod øst. Derudover er der terrasse hele vejen omkring feriehuset, så der kan altid findes et sted at opholde sig, afhængig af sol og vind. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset og havet kan høres og duftes fra terrassen. Hvide Sande er kun en rask gåtur fra feriehuset eller på de medbragte cykler – her er byens restauranter og seværdigheder altid et besøg værd.

Mange flotte detaljer i feriehuset og skønt med 3 badeværelser

Både køkken- og badinventar er i en udsøgt kvalitet og med et flot materialevalg. Det samme er tilfældet med møbleringen og belysningen i feriehuset. Der er store fladskærms-TV og på et af værelserne er der god mulighed for tilslutning af din egen medbragte spillekonsol, så både børn og voksne kan hygge sig i fred og ro. På et af de 3 badeværelser er der desuden sauna og spa. Et perfekt feriehus for familien med børn og hund, som ønsker sig en ferie i fantastiske omgivelser, både ude og inde.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.369
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...