Femstjernet feriehus med New Yorker gulve og panorama udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 4, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3868
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På toppen af en klit på Tornbjerrevej 4 i Haurvig og ud til åbne marker ligger dette velindrettede og flotte træferiehus. Herfra har man det flotteste view udover Ringkøbing fjord, som ligger ca. 400 meter fra huset. Her er alle muligheder for total afslapning – midt i naturen.

Lad jer forkæle i dette topmoderne feriehus med spa og udesauna

Et ophold her er ren forkælelse og velvære udover det sædvanlige. Overalt i huset er der superflotte betongulve – New Yorker gulve – med gulvvarme, og hele huset er flot og stilfuldt indrettet. Huset er opført i 2018, og hjertet i huset er det store lyse og gennemgående opholdsrum, som forener køkken, spiseafdeling og stue.

De mange store vinduespartier giver jer en fantastisk panoramaudsigt og inviterer både solens stråler og den flotte natur indenfor, så man selv på lidt koldere dage føler sig i ét med naturen.

Der er plads til 6 feriegæster her i dette unikke feriehus på Tornbjerrevej 4, fordelt i 3 soverum med hver en dobbeltseng og på en hems, hvor der er yderlig 2 enkeltsenge. Her er også 2 smagfuldt indrettede badeværelser, hvoraf det ene er med en spa.

Udesauna og aktivitetsrum med poolbord

Efter en lang dag ude i naturen, er der her mulighed for at benytte udesaunaen, som ligger separat lidt fra huset. Her kan man rigtig kan lade sig blive gennemvarm – og måske derefter en tur under husets udebruser (kan benyttes fra april til november) – og ind i spaen. Rent velvære og afslapning.

Hvis der stadig, efter den lange dag i klitterne, er mere krudt, der skal brændes af – hos børn eller voksne, står trampolinen til jeres rådighed. Et sikkert hit hos børnene.

I det veludstyrede aktivitetsrum kan de spille-glade i familien samles om et spil billard, dart eller andet. Her er noget for alle, og huset opfylder simpelt hen ethvert ønske for hele familien. 

Bo på toppen af en klit, nyd udsigten og solopgangen

Der er flere hygge- og læ-kroge rundt om huset på Tornbjerrevej 4, og man kan være ugeneret udenfor, selvom huset ligger på toppen af en klit. Herfra har man en skøn udsigt udover området med klitter og fjord.

Området her i Haurvig på fjordsiden af landevejen er unikt – her er roligt, og man er helt tæt på Ringkøbing Fjord. Man kan på husets træterrasse mod nordøst indtage morgenmaden, mens man nyder solopgangen over fjordens vand.

Om aftenen kan man sætte fokus mod sydvest og indtage en hyggelig grillmiddag på husets sydvendte terrasse. – Her kan man se solnedgangen over klitterne og lytte til Vesterhavets brusen i baggrunden. Det må være den ultimative nydelse og balsam for krop og sjæl, og man kommer garanteret frisk tilbage til hverdagen.

Mulighederne for spadsereture i området er mange – Vesterhavet ligger kun ca. 15. minutters gang væk mod vest, og man når fjorden på blot 5 minutter. Naturen her har en masse at byde på – på alle årstider.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3868

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großes, modernes und gepflegtes Haus mit ausreichend Platz für alle. Tolle Lage mit Spielmöglichkeiten im Innen/Außenbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich ruhig gelegenes, sich in die Umgebung einbindendes Ferienhaus. Bei dem herrlichen unverbauten Panoramablick kann man schnell den Alltagsstress vergessen. Durch die Offene Gestaltung des Wohnraumes entsteht ein wirklich angenehmes luftiges und behagliches Wohnklima. Die Ausstattung ist Modern und Intuitiv gestaltet. Es fehlt an nichts.

Ein Highlight ist die Fass-Sauna im Außenbereich, die selbst auch einen guten Blick auf den Fjord bietet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Guter Zustand, Küche sehr gut ausgestattet, tolle Lage (Sonnenaufgang über dem Fjord konnte von den Panoramafenstern aus beobachtet werden), wir hatten schöne Tage 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:138 / 2.008
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...