Dejligt feriehus med udendørs spa og sauna på uforstyrret grund

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 13, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3859
10 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus på en uforstyrret plænegrund i Haurvig er det perfekte valg til jer, der gerne vil have lidt ekstra ud af ferien. Husets indre byder på skønne omgivelser med store ovenlysvinduer, og på den store terrasse er der både udendørs spa til 6 personer, en stor udesauna samt en udendørs bruser. Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i gåafstand – og der er 2 hunde tilladt.

Storstilet familieferie i dejlige omgivelser

Feriehuset på Kr. Madsens Vej 13 rummer med sine 120 kvadratmeter plads til op til 10 personer og er et oplagt valg til en storstilet familieferie på vestkysten. Husets indretning sætter de helt perfekte rammer for en ferie med underholdning for alle aldre.

Køkken og stue er forbundet i ét stort fællesrum, hvor I kan bruge mange hyggelige timer sammen. Den flotte gasovn sørger for god varme selv på de køligste feriedage, og de store ovenlysvinduer lader solens lys trænge indenfor og åbner rummet endnu mere op.

Ret praktisk er feriehuset indrettet med 2 badeværelser, gode faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine, og på hemsen er der sørget for lidt ekstra underholdning til børnene i form af bordfodbold, og fjernsyn med spillekonsol.

Uforstyrrede udeomgivelser med udendørs spa, sauna og bruser

Den hyggelige stil fortsætter også udenfor – på den store, delvist overdækkede terrasse venter jer endnu mere. Her er der både udendørs spabad, en stor udendørs sauna og en udebruser, hvor I kan skylle sandet af fødderne efter en gåtur på stranden. Udebruseren kan bruges fra april til november.

Feriehuset er beliggende på en uforstyrret plænegrund omgivet af buske og små træer, så der er både masser af grønne omgivelser og fred og ro. Terrassen er lukket, hvilket gør, at I roligt kan lade børnene og hundene lege uden at skulle holde for meget øje med dem, og ellers er græsplænen også perfekt til små boldspil.

Sidst, men ikke mindst, kommer I til at bo tæt på Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og den brede sandstrand. Både store, små og firbenede gæster vil elske et besøg på stranden, og her kan I virkelig få lov til at udforske vestkystens fantastiske natur, ligegyldigt om det så er på en varm sommerdag, i det rå efterårsvejr eller på en frostklar vinterdag.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3859

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ideal für Familien mit Kindern und Hunden. Trotz der Großen Fenster ist es auch bei großer Wärme gut über die vielen Türen zu temperieren.
Wir waren sehr zufrieden mit dem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gepflegtes Ferienhaus mit einer absolut tollen Lage. Man ist komplett ungestört und kann völlig entspannen.
Das Haus ist in einem super Zustand und es fehlt einem nichts!

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönenes Ferienhaus in ruhiger Lage mit Wellness. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (144 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...