Feriehus med sauna og stråtag samt en skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
2968
Havbjergevej 16, Haurvig - Søg på husnr. D3329

Et charmerende feriehus med sauna og stråtag i Haurvig. Huset har en skøn beliggehed og med en fantastisk udsigt over klitlandskabet. Indretningen er hyggelig, og her har du opholdsrummene i stueetagen og soveafdelingen ovenpå. Fra terrassen kan Vesterhavets brusen tydeligt høres .

Et indbydende feriehus med stråtag og en dejlig sauna

Et charmerende og hyggeligt indrettet feriehus i Haurvig til et par, som værdsætter roen og den helt fantastiske natur, som dette hus er beliggende midt i. Efter et par dage i huset er hverdagens stress og jag helt væk, for med en udsigt som denne og traveture langs Vesterhavet er krop og sjæl hurtigt fyldt med ro og ny energi. Der er god mulighed for at nyde solen på terrassen, som er beliggende på husets østlige og sydlige side.

En helt unik beliggenhed med udsigt til klitterne mod vest

Området, som dette feriehus er beliggende i er vidunderligt. Det kuperede klitlandskab er både smukt og barskt på samme tid, og der er ikke mange huse i synsfeltet. Stranden er enestående, og en gåtur her bliver bestemt et dagligt must. Og hvad er derefter bedre end en tur i saunaen – dette er ægte ferie. En tur til Hvide Sande er også populært, ikke kun for lystfiskere, men også for dig, der gerne vil opleve byens restauranter og butikker.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:82 / 2.758
Renoveret / Byggeår:2015 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...