Hyggeligt, traditionelt sommerhus på Baunebjergvej

3
icon
icon
icon
Baunebjergvej 17, Haurvig - Søg på husnr. D3171

Dette hyggelige bjælkehus på Baunebjergvej ligger på en rigtig dejlig naturgrund. Rundt om huset vokser marehalm og små buske. Den rå uspolerede natur får tankerne væk fra det hektiske hverdagsliv, og du får ro og fred omkring dig. Feriehuset blev renoveret i 2012, og alt fremstår pænt og velholdt.

Nyd solen på terrassen

Mange forbinder ferie med nærhed til naturen. Dette charmerende bjælkehus ligger i et naturskønt område bare 700 meter fra det brusende Vesterhav. Et refugie fra hverdagens stress og jag. Her kan I slappe af og nyde hinanden. Den store lukkede terrasse løber hele vejen rundt om huset, og giver jer masser af mulighed for at finde læ, sol eller skygge i takt med solens gang på himlen. Inde i huset finder I tre gode soverum og et dejligt køkken-alrum med brændeovn.

Tag bare hunden med

Familiens hund er naturligvis velkommen i huset. Og den vil elske at boltre sig i den friske natur udenfor eller gå lange ture ved vandet. Når I kommer hjem, kan I slappe af i de dejlige, hjemlige omgivelser i sommerhuset.

Baunebjergvej

Baunebjergvej ligger i feriehusområdet Haurvig, der ligger syd for havnebyen Hvide Sande. Huset ligger dermed i et attraktivt område, som har masser af spændende aktiviteter at byde på for hele familien. Uanset hvornår på sæsonen, I vælger at gæste området.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...