Velholdt feriehus med rolig beliggenhed i smuk natur

3.5
icon
icon
icon
icon
Baunebjergvej 88, Haurvig - Søg på husnr. D3161

På en flot og rolig naturgrund ligger dette velholdte og hyggelige feriehus. Huset har 2 gode terrasser, den ene helt lukket, – perfekt for dig der har hund eller småbørn med på ferien. Huset ligger op til hede og klitter.

Et hyggeligt og velholdt feriehus til naturelskere

Dette fine sommerhus ligger på en rolig plet i Haurvig, tæt på stor hede og på klitter og Vesterhavet. Huset er velholdt og fremstår overalt i bedste stand. Her er plads til 6 personer i 3 soveværelser, der alle er udstyret med gode boksmadrasser. Din hund er også velkommen, og den lukkede terrasse er et stort plus for dig der har din firbenede ven med på ferie.

Herudover er huset indrettet med en fin entré med vaskemaskine og tørretumbler, dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse med en hyggelig stue, der er udstyret med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. Her er de perfekte omgivelser til en hyggelig og afslappende tid med venner og familie.

Slap af mellem hav og fjord

Feriehuset ligger i Haurvig, syd for Hvide Sande. Det er et naturskønt og roligt område, hvor der ikke er langt til hverken hav eller fjord. Naturstien der strækker sig fra Nymindegab i Syd til Søndervig i nord, løber igennem området. Overvej at leje en cykel, og kør en tur gennem det særprægede område. I Haurvig kan du også besøge Abelines Gård, en gammel strandfogedegård, der giver et autentisk billede af hvordan livet forgik igennem 150 år på Klitten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.629
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (58 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...