Sommerhus med stor hems og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
1948
Baunebjergvej 18, Haurvig - Søg på husnr. D3198

Et pænt og velholdt sommerhus med en dejlig lukket terrasse, især praktisk hvis I har småbørn eller hund med på ferien. Der er 2 soveværelser og en stor hems. Der er en rigtig flot brændeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet. 2 hunde er tilladt i huset.

Sommerhus i 2 plan

Der er 2 soveværelser i sommerhuset, begge har dobbeltsenge. Ovenpå er der en stor hems, hvor der er 2 enkeltsenge. Badeværelset har gulvvarme, der er en bruseniche, en sauna og en vaskemaskine med tørretumbler. Køkkenet har en fryser på 35 L, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen har loft til kip med hyggelige synlige bjælker samt en flot brændeovn, som skaber både hygge og varme. Der er desuden fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet.

Skøn terrasse

Der er en skøn sydvendt og helt lukket terrasse, som også strækker sig om huset mod vest. Den er derfor ideel for familier med børn og/eller hunde. Der er kun 750 m til Vesterhavet, og området Haurvig byder på mange muligheder for skønne vandreture. Hvide Sande er kun ca. 7 km borte, og her er der et stort udvalg af butikker og restauranter, ligesom der er mange muligheder for lystfiskeri.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...