Stråtækt sommerhus med brændeovn tæt på Ringkøbing Fjord

3
icon
icon
icon

Hareklit 8, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: CC1079

Tæt på Ringkøbing Fjord ligger dette stråtækte feriehus på hele 146 kvadratmeter med plads til 6 personer og 2 hunde. Sommerhuset er beliggende i Skodbjerge på en klittop med en skøn udsigt over det smukke lyngbeklædte klitlandskab, og flere steder fra grunden er der tilmed udsigt til Ringkøbing Fjord. Feriehuset ligger på en stor naturgrund, hvor I helt uforstyrret kan nyde en skøn ferie med familie og venner.

Hyggekroge, fjordudsigt fra terrassen og 2 brændeovne

Fra terrassen på 1. sal har Hareklit 8 en fantastisk udsigt over landskabet og ikke mindst til Ringkøbing Fjord. Her kan I b.la. nyde morgenkaffen, mens solen står op over fjorden. Sommerhuset har desuden flere store terrasser rundt om huset, så det er altid muligt at finde en plads i solen. Udendørs finder I også både gynger og rutsjebane til børnene.

Indretningen byder på mange hyggelige kroge, hvor man kan drømme sig væk med en god bog til lyden af den knitrende brændeovn. Feriehuset har brændeovn både i stuen og på 1. sal, og derudover kan nævnes faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og ikke mindst den energibesparende varmepumpe.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum med både dobbeltsenge og enkeltsenge.

Rolige og smukke omgivelser i Skodbjerge tæt på Hvide Sande

Hvis I er til en afslappende ferie i rolige omgivelser, er Hareklit 8 det perfekte valg. Sjældent finder I dejligere omgivelser, og samtidig er I kun en kort cykel- eller køretur fra mere livlige omgivelser som for eksempel den lille by Hvide Sande.

På blot ca. 10 minutter med bil kan I nå denne populære ferie- og fiskeriby. Her finder I flere indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder. Byen byder også på adskillige specialbutikker. I havneområdet kaldet Mamrelund i Hvide Sande kan I især i sommerhalvåret benytte jer af mange forskellige aktiviteter, såsom krabbekonkurrencer, ravsafari og sejlture på Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:146 / 2.736
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, stengulv trægulv i stue, stengulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...