Dejligt feriehus med unik beliggenhed og panoramaudsigt, tæt på hav

3.5
icon
icon
icon
icon
Skodbjergevej 25, Skodbjerge - Søg på husnr. C3563

Med udsigt til det altid vekslende og smukke klit-landskab, kan I nyde ferien i dette dejlige feriehus på Skodbjergevej 25 i Skodbjerge. Huset ligger skønt, for enden af en vej – og helt ud til det fredede klitområde, kun 300 meter fra det fascinerende Vesterhav.

Huset er til 7 personer, og med 2 badeværelser, ideelt til den store familie eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lys indretning med 2 badeværelser, spa og sauna.

Et super dejligt hus med plads til alle. Det store opholdsrum med køkken og stueafdeling er husets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her inviterer de mange store vinduer den smukke og altid vekslende natur helt ind i stuen.  
Den velindrettede køkkenafdeling med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine gør husarbejdet til en leg, samtidigt med at man kan følge med i samtalen i stuen.

På de køligere dage kan man sidde hyggeligt indendørs, nyde naturen igennem de store vinduer – måske i det hyggelige sofahjørne med en god bog og en kop varm kakao, foran den knitrende ild i brændeovnen.

En hyggelig mellembygning med store vinduer mod syd og åben kamin indbyder også til ren afslapning, mens solen og den bjergtagende natur fylder rummet.

De 7 sovepladser er fordelt på 4 lyse soverum, med både dobbeltsenge og enkelt senge.

Med hele 2 badeværelser undgår man køen til tandbørstningen. I det ene badeværelse er der desuden en lille wellness afdeling med spa og sauna. Her kan der rigtig slappes af og løsnes op for ømme muskler efter en lang dag i klitterne eller ved stranden.

Vaskemaskine og tørretumbler findes også i huset, hvilket småbørnsfamilier måske især vil sætte pris på, efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Se solnedgangen over klitterne og hør havets brusen

På husets hyggelige sydvestvendte terrasser, finder du altid et læhjørne, hvor du kan nyde solens stråler og den overvældende natur, helt uforstyrret.

Om aftenen kan man nyde en veltilberedt grill-middag på terrassen mod vest, alt imens man ser solen farve himlen orangerød over klitterne. Solnedgangen her, midt i den uspolerede natur og helt t, er ren balsam for krop og sjæl. Hele tiden kan man også høre havet brusen og nyde den salte friske duft.

Som det sidste hus inden Vesterhavet, indbyder det til flere daglige ture ned til stranden, som kun befinder sig 300 meter væk, via en gangsti igennem det smukke klitlandskab.

Her, lige bag klitterne og væk fra vejen, finder I cykelstien, som løber igennem den skønne natur og sommerhusområdet – helt fra helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord

 

 

 

 

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 4.400
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...